Još jedna tragedija na putevima u Srpskoj

22.08.2020. 13:17
1
IZVOR: Srpska.info

Djevojka T.M. poginula je rano jutros nakon slijetanja u provaliju na magistralnom putu u mjestu Gornja Pecka, saznaje Srpskainfo.

Nesreća je policiji prijavljena jutros oko 8.20 časova, a uviđajne ekipe još uvijek pokušavajući izvući smrskani automobil “reno klio” iz provalije.

Tačne okolnosti nesreće, odnosno kako je nesrećna djevojka sletjela u provaliju za sada nisu poznate, ali bi to trebala utvrditi istraga kojom rukovodi banjalučko tužilaštvo.

U Policijskoj upravi Mrkonjić Grad potvrdili su da im je nesreća, odnosno slijetanje automobila sa magistralnog puta, prijavljena jutros oko 8.20 časova.

– U saobraćajnoj nezgodi na magistralnom putu u mjestu Gornja Pecka jedna osoba je smrtno stradala nakon slijetanja automobila. U toku je uviđaj koji obavljaju policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja PU Mrkonjić Grad uz saglasnost dežurnog tužioca OJT Banjaluka – izjavila je za Srpskainfo Božana Vulin, portparol Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Tacno! 25.08.2020. 12:14
    kad napises "Gornja Pecka" (sto je kod Ljubovije, napisi pored kog se mjesta nalazi ta pripizdina, da se mi ne kolebamo jel to bilo u Srb.ili u BH.
Povezane vijesti
Saobraćajne nezgode uzrok 50 odsto povreda kičmene moždine Saobraćajne nezgode uzrok 50 odsto povreda kičmene moždine
U saobraćajnoj nesreći u Rogatici smrtno stradao sedamnaestogodišnjak U saobraćajnoj nesreći u Rogatici smrtno stradao sedamnaestogodišnjak
Kujoviću ponovo sude za nesreću u kojoj su poginuli supružnici Hršum Kujoviću ponovo sude za nesreću u kojoj su poginuli supružnici Hršum
Najčitanije
  • Slani mafini
    8h 12m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    10h 7m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    8h 1m
    0
  • Oštar odgovor Majdova nadležnima nakon suspenzije: Citirao Đokovića, pomenuo dvojicu sudija
    21h 10m
    3
  • Grupa hodočasnika sa Romanije krenula na poklonjenje Čajničkoj Krasnici
    9h 20m
    0