Kako sa Vašeg stanovišta ocjenjujete razvoj ekonomske situacije od početka pandemije?

05.05.2021. 09:33
0
IZVOR: Katera

Od početka pojave pandemije korona virusa došlo je do slabljenja ekonomije na globalnom nivou, a donošenje restriktivnih mjera za sprečavanje širenja COVIDA 19 , koje su donosile države širom svijeta , pa tako i Republika Srpska, dovele su do naglog porasta stope nezaposlenosti.

Pored smanjene ekonomske aktivnosti , broj nezaposlenih se stalno mijenjao zbog donošenja različitih  mjera koje su onemogućile rad pojedinih grana privrede, tako da su se posljedice osjetile u skoro svim sektorima, a u pojedinim zemljama su nesagledive.

Portal Katera pokrenuo je anketu na ovu temu i pitamo vas: Kako sa Vašeg stanovišta ocjenjujete razvoj ekonomske situacije od početka pandemije? 

Komentari 0
Povezane vijesti
Anketa: Da li biste podržali otvaranje rudnika litijuma u vašem okruženju? Anketa: Da li biste podržali otvaranje rudnika litijuma u vašem okruženju?
Anketa: Kako obuzdati sve češće nacionalne tenzije i provokacije prema Srbima u našem gradu? Anketa: Kako obuzdati sve češće nacionalne tenzije i provokacije prema Srbima u našem gradu?
Anketa: Ko ima najviše koristi od povećanja minimalca sa 700 na 900 KM? Anketa: Ko ima najviše koristi od povećanja minimalca sa 700 na 900 KM?
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    2h 51m
    0
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    2h 15m
    0
  • Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik
    23h 8m
    1
  • Hodočasnici iz Sokoca na Đurđevdan polaze na petnaesto poklonjenje moštima Svetog Vasilija Ostroškog
    16h 59m
    1
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    2h 9m
    0