Како са Вашег становишта оцјењујете развој економске ситуације од почетка пандемије?

05.05.2021. 09:33
0
ИЗВОР: Катера

Од почетка појаве пандемије корона вируса дошло је до слабљења економије на глобалном нивоу, а доношење рестриктивних мјера за спречавање ширења COVIDA 19 , које су доносиле државе широм свијета , па тако и Република Српска, довеле су до наглог пораста стопе незапослености.

Поред смањене економске активности , број незапослених се стално мијењао због доношења различитих  мјера које су онемогућиле рад појединих грана привреде, тако да су се посљедице осјетиле у скоро свим секторима, а у појединим земљама су несагледиве.

Портал Катера покренуо је анкету на ову тему и питамо вас: Како са Вашег становишта оцјењујете развој економске ситуације од почетка пандемије? 

Коментари 0
Повезане вијести
Анкета: Да ли бисте подржали отварање рудника литијума у вашем окружењу? Анкета: Да ли бисте подржали отварање рудника литијума у вашем окружењу?
Анкета: Како обуздати све чешће националне тензије и провокације према Србима у нашем граду? Анкета: Како обуздати све чешће националне тензије и провокације према Србима у нашем граду?
Анкета: Ко има највише користи од повећања минималца са 700 на 900 КМ? Анкета: Ко има највише користи од повећања минималца са 700 на 900 КМ?
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    13h 48m
    0
  • Крађа у Палама
    12h 6m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    8h 33m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    11h 21m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    4h 42m
    0