Karatistkinja Slavije se plasirala na Svjetsko prvenstvo, finansije ponovo problem

01.09.2019. 16:48
0
IZVOR: SportDC

 Karatistkinja Slavije, Marina Kurteš, osvajanjem zlatne medalje na prvenstvu Bosne i Hercegovine u konkurenciji kadetkinja obezbijedila je nastup na Svjetskom prvenstvu.

Ovaj put, najbolji svjetski borci sastaće se u dalekom Čileu, a odlazak na takvo takmičenje zahtjeva veća finansijska sredstava, koja u ovom trenutku sam Karate klub ''Slavija'' ne može obezbijediti.

Zbog toga, trener Slavije, Dejan Vukadin, pozvao je sve koji mogu da pomognu odlazak na ovo takmičenje i omoguće da se u ovom trenutku jedna od najboljih karatiskinja i uopšte jedna od najtalentovanijih sportistkinja Bosne i Hercegovine nađe na Svjetskom prvenstvu.

 

- Za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Čileu potrebno je 6000 KM, i ukoliko ne budemo imali taj novac Marina neće putovati na Svjetsko prvenstvo. Zbog toga pozivam i Grad i Opštine da pomognu koliko mogu kako bi nas Marina mogla još jednom dostojno predstaviti u svijetu, rekao nam je Dejan Vukadin trener Slavije.

Komentari 0
Povezane vijesti
Vuk Bojanić jača unutrašnju liniju Slavije Vuk Bojanić jača unutrašnju liniju Slavije
Marina Kurteš nosila zastavu na otvaranju BRIKS igara: "Bilo je veličanstveno" Marina Kurteš nosila zastavu na otvaranju BRIKS igara: "Bilo je veličanstveno"
Kurteš: Čast je nositi zastavu Srpske na sportskim igrama u Kazanju Kurteš: Čast je nositi zastavu Srpske na sportskim igrama u Kazanju
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    11h 48m
    0
  • Slani mafini
    21h 9m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    23h 4m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    20h 58m
    0
  • Božović najavio i kontrakrivičnu prijavu protiv Vujičića
    15h 27m
    3