Karte za Nadalov oproštaj dostigle cijenu preko 140.000 evra

15.10.2024. 17:09
0
IZVOR: srpskainfo.com

Prošle sedmice jedan od najboljih tenisera svih vremena Rafael Nadal ozvaničio je odlazak u penziju, a preostalo je samo još da se na terenu pojavi na Dejvis Kupu, što su dueli koji će privući pažnju više nego ikad.

Nadal je nakon teških borbi s povredama odlučio prekinuti agoniju i završiti briljantnu karijeru na domaćem terenu. Posljednji nastup biće mu takmičenje Dejvis Kupa gdje će igrati u dresu reprezentacije Španije.

Takmičenje je zakazano za period od 19. do 24. novembra, a sve ulaznice za ove duele su rasprodate. Ono što je sigurno, jeste da će Nadal biti na terenu protiv Holandije u četvrtfinalu Dejvis Kupa 19. novembra i to je moguće njegov posljednji meč.

Ulaznice u prodaji Dejvis Kupa su već odavno nedostupne, a sada se nalaze jedino na platformi za preprodaju “Viagogo”. Najjeftinija ulaznica za najudaljenije sjedeće mjesto iznosi 2.000 evra, dok premium ulaznice koštaju nevjerovatnih 141.000 eura.

Još nije poznato da li će Nadal nastupiti u polufinalu i finalu Dejvis Kupa s obzirom na to da se ne zna hoće li njegova selekcija eliminisati Holandiju. Jedino jasno je to da će Nadal na teren 19. novembra, a u zavisnosti od rezultata, ovisi da li će nastupati u polufinalu 22. novembra i finalu 24. novembra.

Nadal je tokom veličanstvene karijere osvojio 22 Grend slem titule, od čega čak 14 na Roland Garosu. Tome je dodao četiri titule na Ju Es Openu, te po dvije titule na Australijan Openu i Vimbldonu.

Takođe, osvojio je olimpijsko zlato u Pekingu 2008. godine i 36 Masters titula. Bio je dio najveće trojke u istoriji tenisa zajedno sa Rodžerom Federerom i Novakom Đokovićem, a jasno je da nakon njihovog odlaska “bijeli” sport više nikada neće biti isti.

Komentari 0
Povezane vijesti
Đoković danas igra za 100. titulu Đoković danas igra za 100. titulu
Đoković postavio novi svjetski rekord Đoković postavio novi svjetski rekord
Rafael Nadal završio karijeru (VIDEO) Rafael Nadal završio karijeru (VIDEO)
Najčitanije
  • Sjećanje na Dragana Dragovića
    8h 23m
    0
  • Susam kuglice sa tri vrste sira
    11h 13m
    0
  • Najavljeni prekidi električne energije
    11h 37m
    0
  • Zemljotres u BiH
    2h 6m
    0
  • Navijači BiH i Mađarske skandirali "Ubij Srbina" (VIDEO)
    10h 57m
    30