Kenjići iz Istočne Ilidže primjer zdrave i srećne višečlane porodice (FOTO)

29.04.2022. 13:18
2
IZVOR: novosti.rs

Porodica Kenjić iz Istočne Ilidže, koja broji sedam članova, je primjer da višečlane  porodice mogu da budu zdrave, uspješne i da im apsolutno ništa ne fali, jer im, kako kažu, ljubavi nikada ne manjka.

Maja Kenjić i njen suprug Mladen imaju četiri kćerke, a prije malo više od dva mjeseca su dobili i peto dijete, sina Lazara.

Maja za „Novosti“ kaže da ništa nije toliko teško, niti nemoguće, kada je porodica zdrava i kada postoji jaka ljubav.

- Moj suprug je oduvijek radio puno, borio se, nikada nije imao samo ono standardno radno vrijeme, od 8 do 4. Uvijek je poslije posla radio dodatno i stvarao za nas – kaže Maja i dodaje da joj je, uprkos tome što mnogo radi, suprug najveća podrška.

Slika

Foto: Privatna arhiva

- Ustaje onoliko puta koliko se Lazar budi, da mi ga doda, da ga presvuče, ide na roditeljski djevojčicama, brine o njihovim potrebama i to nije neka reklama, jednostavno je svjestan naše porodice i to je zaista veoma važno u svakoj porodici – biti svjestan porodice i obaveza koje ona donosi – kaže Maja.

Pored svojih poslova Kenjići imaju i porodično poljoprivredno gazdinstvo. Na njemu pored domaćeg povrća i voća imaju i stado ovaca pa sve pomalo doprinosi i kućnom budžetu.

Maja je na radnom mjestu ekonomista, a kući majka, posvećena, brižna i odlično organizovana, te, uz podršku porodice, sve obaveze završava na vrijeme.

- U višečlanim porodicama ne odgajamo prinčeve i princeze, nego borce – kaže Maja te dodaje da joj kćerke dosta pomažu i oko bebe, ali i u svakodnevnim kućnim poslovima.

Četiri seke "naručile" brata

Na godišnjicu braka 2020. godine, Maju i njenog supruga su kćerke Tamara, Lana, Tina i Lara sačekale sa iznenađenjem. Napravile su čestitku kojom su izrazile želju da im mama rodi brata. Na pitanje ko će o bratu da brine, jednoglasno su rekle da će one sve da rade i da pomažu, što su i ispunile kada im je mama rodila brata Lazara.

Slika

Foto: Privatna arhiva

Uvijek su htjeli mnogo djece

Maja ističe da su ona i njen suprug od početka želeli da imaju petoro dece.

- Uvijek smo se šalili da ćemo imati petoro djece, ali, evo sada se šala obistinila i neizmerno smo srećni i zahvalni zbog toga - kaže Maja i dodaje da im je želja da svijetu ostave više od običnih uspomena na papiru.

 

Autor: Mariana Regoje

Komentari 2
  • Generic placeholder image
    Sale 30.04.2022. 15:34
    Od Boga vam zdravlje!
  • Generic placeholder image
    Neven 29.04.2022. 18:07
    Slataka i lijepa dječica, da su živi i zdravi na radost svojih roditelja. Bog blagoslovio ovu čestitu i od napretka prodicu, imaju pravo "bogastvo", a to su ova zlatna djeca. Puno sreće im poželjeti u životu.
Povezane vijesti
Božović osvojio 60,19 odsto glasova, Vujičić 39,81 odsto Božović osvojio 60,19 odsto glasova, Vujičić 39,81 odsto
Marinko Božović proglasio pobjedu u Istočnoj Ilidži Marinko Božović proglasio pobjedu u Istočnoj Ilidži
Božović: Nastavljamo dalje, u novom ritmu, da završimo što smo počeli Božović: Nastavljamo dalje, u novom ritmu, da završimo što smo počeli
Najčitanije
  • Manja zapošljava: Oglas za posao u Istočnom Sarajevu
    3h 58m
    0
  • Dejan Kojić proglasio pobjedu u Palama
    18h 3m
    9
  • Marinko Božović proglasio pobjedu u Istočnoj Ilidži
    18h 58m
    5
  • Grad Istočno Sarajevo: Do 15.00 časova najveća izlaznost u Trnovu
    23h 33m
    0
  • Ljubiša Ćosić proglasio pobjedu
    16h 7m
    4