Кењићи из Источне Илиџе примјер здраве и срећне вишечлане породице (ФОТО)

29.04.2022. 13:18
2
ИЗВОР: novosti.rs

Породица Кењић из Источне Илиџе, која броји седам чланова, је примјер да вишечлане  породице могу да буду здраве, успјешне и да им апсолутно ништа не фали, јер им, како кажу, љубави никада не мањка.

Маја Кењић и њен супруг Младен имају четири кћерке, а прије мало више од два мјесеца су добили и пето дијете, сина Лазара.

Маја за „Новости“ каже да ништа није толико тешко, нити немогуће, када је породица здрава и када постоји јака љубав.

- Мој супруг је одувијек радио пуно, борио се, никада није имао само оно стандардно радно вријеме, од 8 до 4. Увијек је послије посла радио додатно и стварао за нас – каже Маја и додаје да јој је, упркос томе што много ради, супруг највећа подршка.

Слика

Фото: Приватна архива

- Устаје онолико пута колико се Лазар буди, да ми га дода, да га пресвуче, иде на родитељски дјевојчицама, брине о њиховим потребама и то није нека реклама, једноставно је свјестан наше породице и то је заиста веома важно у свакој породици – бити свјестан породице и обавеза које она доноси – каже Маја.

Поред својих послова Кењићи имају и породично пољопривредно газдинство. На њему поред домаћег поврћа и воћа имају и стадо оваца па све помало доприноси и кућном буџету.

Маја је на радном мјесту економиста, а кући мајка, посвећена, брижна и одлично организована, те, уз подршку породице, све обавезе завршава на вријеме.

- У вишечланим породицама не одгајамо принчеве и принцезе, него борце – каже Маја те додаје да јој кћерке доста помажу и око бебе, али и у свакодневним кућним пословима.

Четири секе "наручиле" брата

На годишњицу брака 2020. године, Мају и њеног супруга су кћерке Тамара, Лана, Тина и Лара сачекале са изненађењем. Направиле су честитку којом су изразиле жељу да им мама роди брата. На питање ко ће о брату да брине, једногласно су рекле да ће оне све да раде и да помажу, што су и испуниле када им је мама родила брата Лазара.

Слика

Фото: Приватна архива

Увијек су хтјели много дјеце

Маја истиче да су она и њен супруг од почетка желели да имају петоро деце.

- Увијек смо се шалили да ћемо имати петоро дјеце, али, ево сада се шала обистинила и неизмерно смо срећни и захвални због тога - каже Маја и додаје да им је жеља да свијету оставе више од обичних успомена на папиру.

 

Аутор: Мариана Регоје

Коментари 2
  • Generic placeholder image
    Sale 30.04.2022. 15:34
    Od Boga vam zdravlje!
  • Generic placeholder image
    Neven 29.04.2022. 18:07
    Slataka i lijepa dječica, da su živi i zdravi na radost svojih roditelja. Bog blagoslovio ovu čestitu i od napretka prodicu, imaju pravo "bogastvo", a to su ova zlatna djeca. Puno sreće im poželjeti u životu.
Повезане вијести
Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО) Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО)
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    15h 17m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    14h 13m
    0
  • У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
    14h 17m
    1
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    11h 10m
    0
  • Четрнаестогодишњи Милош са уживањем се брине о породичном имању
    13h 7m
    0