Kompanija m:tel omogućila praksu za čak 34 studenta

29.09.2020. 15:23
0
IZVOR: Katera

I u doba ograničenih mogućnosti i cjelokupne situacije sa pandemijom, stručnjaci iz različitih oblasti zaposleni u kompaniji m:tel uspjeli su da svoje znanje i bogato iskustvo nesebično prenesu i pruže studentima.

Ove godine praksu u kompaniji m:tel završila su 34 studenta. Oni su došli sa Elektrotehničkog fakulteta Banjaluka, Elektrotehničkog fakulteta Istočno Sarajevo, Prirodno-matematičkog fakulteta Banjaluka, Ekonomski fakultet Banjaluka, Fakulteta tehničkih nauka Novi Sad, ali i Elektrotehničkog fakulteta Beograd.

I ove godine najpopularnije i najtraženije oblasti za praksu u sferi IKT-a su bile Internet of Things, ORACLE Apex , Analytics software , Virtuelna računarska mreža…

Povratne informacije studenata koji su praksu obavili u m:tel-u su, kao i do sada, sjajne i pune lijepih riječi kako za mentore tako i za m:tel kao sjajnu i stabilnu kompaniju.

Praktikanti su, prije svega, bili oduševljeni prijateljskim odnosima među kolegama, radnom atmosferom, ali svakako i svim tehnologijama i mogućnostima koje pruža jedna snažna kompanija kao što je m:tel.

- Ono na šta smo posebno ponosni, a to je svakako naša zajednička zasluga, činjenica je da je nekoliko praktikanata odmah po završetku fakulteta svoju karijeru započelo baš u m:tel-u i to je dokaz da projekat studentske prakse i više nego uspješan, te da predstavlja najbolji put za budućeg mladog profesionalca da spozna pravu vrijednost kompanije i donese najbolju odluku za budućnost - rekla je Milica Kondić, portparol kompanije m:tel.

Iako se program studentske prakse završio za ovu godinu, u m:tel-u se već spremaju za narednu godinu, iščekujući buduće sjajne praktikante i mlade ljude željne znanja. 

Komentari 0
Povezane vijesti
Danas je Svjetski dan telekomunikacija i informacionog društva - Digitalne inovacije za održivi razvoj Danas je Svjetski dan telekomunikacija i informacionog društva - Digitalne inovacije za od...
Prevencija je ključ bezbjednosti djece u onlajn prostoru Prevencija je ključ bezbjednosti djece u onlajn prostoru
Trivan: Uspeh Telekom Srbija grupe rezultat je poslovanja u čitavoj regiji zapadnog Balkana Trivan: Uspeh Telekom Srbija grupe rezultat je poslovanja u čitavoj regiji zapadnog Balkana
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    20h 55m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    18h 57m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    17h 50m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    17h 55m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    16h 58m
    1