Komšić i Džaferović neće prisustvovati sastanku sa Lavrovom

15.12.2020. 09:32
0
IZVOR: nezavisne.com

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić danas neće biti na sastanku Predsjedništva s ministrom spoljnih poslova Rusije Sergejom Lavrovom.

Ova informacija je potvrđena iz Kabineta člana Predsjedništva Željka Komšića.

Šta je tačan razlog za sada nije poznato, a Komšić će u 9:30 održati press konferenciju gdje će govoriti o detaljima, najavljeno je iz njegovog kabineta.

I član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Šefik Džaferović neće prisustvovati današnjem sastanku članova Predsjedništva BiH sa ruskim ministrom vanjskih poslova Sergejom Lavrovom, javljaju mediji.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik, te članovi Željko Komšić i Šefik Džaferović trebali su se u 9 sati sastati sa Lavrovim.

Lavrov je juče stigao u BiH i prvo je otišao na sastanak sa delegacijom RS, a već sinoć je održao i sastanak sa čelnikom HDZ-a i članom Kolegija Doma naroda BiH Draganom Čovićem. Pretpostavlja se da je to razlog zašto se Komšić i Džaferović neće sastati sa njim.

Komentari 0
Povezane vijesti
Ne žali tuđe pare: Luksuzniji hotel za Komšića nego za Putina i Bajdena Ne žali tuđe pare: Luksuzniji hotel za Komšića nego za Putina i Bajdena
Lavrov: Spriječiti izbijanje novog velikog rata Lavrov: Spriječiti izbijanje novog velikog rata
Predsjedništvo BiH kupilo tri nova automobila, ukupna vrijednost 488.536 KM Predsjedništvo BiH kupilo tri nova automobila, ukupna vrijednost 488.536 KM
Najčitanije
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    23h 49m
    1
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    21h 48m
    1
  • Partizan mijenja ime!
    14h 30m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    19h 3m
    0
  • Uhapšen Gruzijac zbog pljačke dva miliona maraka u Banjaluci
    16h 37m
    2