Konkurs za najbolje literarne i likovne radove povodom Dana opštine Trnovo

02.06.2023. 20:18
0
IZVOR: srna.rs

Skupština opštine Trnovo raspisala je, povodom Petrovdana - krsne slave i Dana opštine, konkurs za najbolje literarne i likovne radove pod nazivom "Moje Trnovo kroz sliku i stih" koji će biti otvoren do 26. juna.

Pravo učešća na konkursu imaju polaznici igraonice "Radost" i učenici Osnovne škole "Sveti Sava" Trnovo.

Polaznici igraonice i učenici prvog i drugog razreda imaju pravo učešća na konkursu za najbolje likovne radove, dok učenici od trećeg do devetog razreda imaju pravo da učestvuju na konkursu i za likovne i za literarne radove.

Literarni radovi mogu da budu prozni ili u stihu. Nakon dostavljanja radova tročlana komisija će odabrati po tri najbolja iz svake kategorije.

Jedan učenik može da dostavi najviše po jedan likovni i literarni rad, navedeno je na zvaničnoj stranici opštine Trnovo.

Konkurs je nagradnog karaktera, a nagrade će najboljima biti uručene na svečanoj akademiji povodom krsne slave i Dana opštine - 12. jula. Nagrađeni radovi biće izloženi u prostorijama Centra za kulturu Trnovo.

Radove treba dostaviti u prostorije Skupštine opštine Trnovo do 26. juna.

Komentari 0
Povezane vijesti
Viktor Nišić iz Osnovne škole "Sveti Sava" pobjednik literarnog konkursa u Palama Viktor Nišić iz Osnovne škole "Sveti Sava" pobjednik literarnog konkursa u Palama
Dodijeljena priznanja povodom Dana i krsne slave opštine Trnovo Dodijeljena priznanja povodom Dana i krsne slave opštine Trnovo
Gagović: Plan kapitalnih ulaganja za ovu godinu oko 1,92 miliona KM Gagović: Plan kapitalnih ulaganja za ovu godinu oko 1,92 miliona KM
Najčitanije
  • Građani traže pomoć zbog zmija
    16h 6m
    1
  • Oklopna vozila EUFOR-a na području Pala i Istočnog Sarajeva
    19h 54m
    4
  • Srednjoškolci iz Istočnog Sarajeva na Sveruskom patriotskom forumu u Krasnodaru
    23h 56m
    0
  • Počinje novi sistem fiskalizacije u Srpskoj
    22h 54m
    0
  • Sjećanje na Icu - djevojčicu lavljeg srca
    5h 23m
    0