Koroman: Bilbord Vulina na Palama je sramota – sklonićemo ga!

18.07.2023. 17:02
9
IZVOR: direktno.rs

Na Palama je prije nekoliko dana osvanuo bilbord podrške Aleksandru Vulinu, direktoru BIA, inače najvišem zvaničniku Srbije koji je stavljen na listu američkih sankcija od kako je SNS došla na vlast.

Građani Republike Srpske su šokirani ovim vidom podrške Vulinu, a Ognjen Koroman, bivši srpski fudbalski reprezentativac, za Direktno.rssa Pala poručuje: Čiji brat?

– Ovo je sramota, prije svega jer taj čovek ne pripada Bosni i Hercegovini i Republici Srpkoj, otuda i ne znam iz kog razloga su ovdje postavljeni ti bilbordi – kaže Koroman za ovaj portal.

On dodaje da će ovakav vid podrške Vulinu biti uskoro sklonjen.

– Koliko čujem, njemu je zaplijenjena ogromna svota novca u Americi! Ljudi na Palama su ogorčeni, uskoro će bilbordi biti uklonjeni od patriota i građana, koji ne doživljavaju Vulina kao svog brata – ističe Koroman.

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde naglašava da je u isto vrijeme ljut, tužan, razočaran i ponižen ovim gestom.

– Aleksandar Vulin nije brat nijednom časnom stanovniku Pala. Neće ovog bilborda više biti na Palama i u ostalim gradovima Republike Srpske, ako pojedinci imaju obraza da im ovakav bilbord stoji, onda stvarno treba da se stide – rekao je na kraju Koroman za Direktno.rs.

Komentari 9
  • Generic placeholder image
    Goran 20.07.2023. 22:23
    Da zagusti,bio bi dobar Vulin
  • Generic placeholder image
    zele 20.07.2023. 13:11
    ko si sad ti.....sramota
  • Generic placeholder image
    Dragan 19.07.2023. 23:03
    Ko tebe sta pita, 1% građana odlučilo i da se ukloni, e pa tako ne može! Popusti li sad rukovodstvo Pala nece valjati za sledeće izbore.
  • Generic placeholder image
    Petar 19.07.2023. 15:54
    Protiv koga je Američka administracija koja je Srbe bombardovala kasetnim bombama, osiromašenim uranijumom, koja nađ je otela Kosovo, koja hoće da otme imovinu Republike Srpske taj je za mene ispravam srpski političar a ti gospodine reci nam čime si ti zadužio srpski narod, Pale i Paljane. Ako si ganjao to klupko za sebe si to radio i zato si bio plaćen. Svakoga danas citiraju jadna nam majka i žali bože najboljih sinova koji su dali život za Republiku Srpsku.
  • Generic placeholder image
    Zloba 19.07.2023. 15:44
    Čudo da se nije slikao u biblioteci, kažu tamo ga često viđaju...
  • Generic placeholder image
    miodrag 19.07.2023. 10:53
    I ovaj se u sve razume, Teško nama Srbima i sa tima koji sve znaju.
  • Generic placeholder image
    Spale 18.07.2023. 22:51
    Ne razumijem ovoliku rezigniranost usmjerenu na zvanicnika Srbije kojeg je Amerika stavila na crnu listu. Ona ista Amerika, koja nas je zasula bombama i osiromasenim uranijumom koji je vjerovatan uzrok bolesti onih za koje skupljamo pomoc. Vulin nikada nije rekao niti uradio nista sto bi razbilo jedinstvo Srpskog naroda, nikad nista protiv nas, s ove strane Drine. Ognjen je ugledni sportista, Davor - covjek od pera cije pisanje najavljuje uspjesnu karijeru, ali ne razumijem zasto sebi uzimaju za pravo da ocjenjuju neciji zivot i postupke. Cemu poredjenje Vulina i Srdjana? Cemu sve to? Srbija i Rusija su nam jedine uzdanice. Zasto to dovoditi u pitanje neodgovornim izjavama? Sta vam je ljudi? Zar i mi da pljunemo na one na koje pljuje Amerika. S te strane vec odavno nista dobro za nas ne dolazi. U pamet se braco, u pamet se!
  • Generic placeholder image
    Sarajlija 18.07.2023. 19:39
    A ovaj, kao govori u ime Pala?
    Niže ne može!
  • Generic placeholder image
    Ja 18.07.2023. 18:42
    I ti si zadužio srpstvo i paljane
Povezane vijesti
Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana
Pobjednik tucijade u Palama Filip Ilić Pobjednik tucijade u Palama Filip Ilić
Najčitanije
  • Održane "Vaskršnje radosti", jedan od najljepših događaja u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    10h 27m
    0
  • Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta
    9h 43m
    0
  • Rodbina prislužila svijeće na "Novom Zejtinliku"
    6h 59m
    4
  • Čovjek iz BiH naletio na zmiju dugu više od metar i po (FOTO)
    5h 21m
    0
  • Danas Markovdan
    14h 9m
    0