Košarkaši "Zvezde" večeras protiv "Olimpijakosa"

05.03.2021. 13:08
0
IZVOR: Tanjug

Košarkaši "Crvene zvezde" večeras od 20 sati igraju protiv "Olimpijakosa" u 28. kolu Evrolige u Dvorani "Mira i prijateljstva".

- U napornom ritmu, žešćem nego naši rivali, idemo u Atinu na narednu utakmicu. Olimpijakos, tim sa kvalitetom ogromnim iskustvom, igračima koji su osvajali titule prvaka Evrope. Potpuno nam je jasno da nas čeka meč u kome moramo da budemo spremni da igramo dobro i da pokušamo da budemo konkurentni. Nadam se da ćemo svakako moći da koristimo još ponekog igrača, što bi bilo značajno, ali što u ovakvom ritmu bez treninga nije jednostavno. Mi smo od kraja januara u ovakvoj situaciji, sada je mart, i nadam se da ćemo u ovakvom rasporedu utakmica znati da prevaziđemo tu situaciju što kvalitetnije - rekao je trener Dejan Radonjić.

Košarkaš crveno-bijelih Aleksa Uskoković ističe da je "Olimpijakos" vrlo kvalitetna ekipa i da posebno igra dobro kod kuće.

- Iako gubimo utakmice u neizvesnim završnicama, bez obzira na sve ove velike probleme, čini mi se da napredujemo konstantno, kao da će doći taj momenat, i očekujemo ga što prije, kada ćemo moći da „prelomimo" ovakve neizvijesne utakmice i da pobijedimo. Znamo svakako da će biti teško, ali očekujem da možemo da pobijedimo u Atini - rekao je Uskoković.

"Olimpijakos" trenutno ima skor 11-16, a "Crvena zvezda" 7-20.

Komentari 0
Povezane vijesti
"Crvena zvezda" osvojila titulu prvaka "Crvena zvezda" osvojila titulu prvaka
Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO) Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO)
Košarkaši „Slavije“ u subotu dočekuju „Spartak“ iz Prijedora Košarkaši „Slavije“ u subotu dočekuju „Spartak“ iz Prijedora
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    12h 3m
    0
  • Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
    3h 1m
    6
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    11h 27m
    0
  • Godišnjica smrti predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita
    9h 42m
    12
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    11h 21m
    0