Luka Bozalo debitovao za RK „Slavija“

21.10.2021. 20:19
4
IZVOR: sportdc.net

Najmlađi prvotimac Rukometnog kluba "Slavija" Luka Bozalo, dobio je šansu za debi u prethodnom kolu Prve lige Republike Srpske u kojem je Slavija savladala Kozaru iz Kozarske Dubice.

Petnaestogodišnjeg Bozala je u finišu utakmice uveo trener Boris Tešanović, a on se odužio svojim prvim golom u seniorskom rukometu. Za urađeno, dobio je ovacije sa tribina, a kako kaže nije ni slutio da bi mogao dobiti šansu.

- Nisam ni slutio da ću dobiti šansu da igram sa momcima koje sam nekada pratio sa tribina i koji su bili moji idoli. Kada mi je trener rekao da uđem u igru nisam ni bio svjestan svega. Prepao sam se i imao sam veliku tremu, ali sam uz pomoć saigrača dao sve što sam mogao u tom trenutku. Postigao sam pogodak i to neću zaboraviti. Bio sam presrećan jer je na tribinama bila moja porodica i prijatelji - rekao je Luka Bozalo nakon utakmice.

Komentari 4
  • Generic placeholder image
    Skijaš 22.10.2021. 22:45
    Bravo Luka!
    Nadam se samo da su te tvoji dobro vaspitali i da nećeš previše poletjeti već prionuti na trening još jače i upornije. Samo tako ćeš uspjeti i biti upamćen po nečem višem od postizanja gola na debiju u seniorskoj konkurenciji.
  • Generic placeholder image
    Anonimno 22.10.2021. 11:44
    Super djecak.Svaka cast
  • Generic placeholder image
    Nenad 22.10.2021. 08:24
    Mladi Luka Bozalo je debitovao za seniorski tim Slavije protiv Borca u Boriku i tada je postigao svoj prvi gol. Dijete je veoma talentovano, mnogo srece i uspjeha mu zelim!!!!
  • Generic placeholder image
    Anonimno 22.10.2021. 08:24
    Svaka cast.
Povezane vijesti
Gledajte uživo prenos rukometne utakmice između „Slavije“ i „Borca“ Gledajte uživo prenos rukometne utakmice između „Slavije“ i „Borca“
Gledajte uživo prenos rukometne utakmice između „Slavije“ i „Glasinca“ Gledajte uživo prenos rukometne utakmice između „Slavije“ i „Glasinca“
Gledajte uživo prenos rukometne utakmice između „Slavije“ i "Glasinca" Gledajte uživo prenos rukometne utakmice između „Slavije“ i "Glasinca"
Najčitanije
  • Godišnjica sramne arbitraže za Dobrinju
    6h 57m
    0
  • Prikazan film o odbrani Srpske Ilidže
    18h 57m
    7
  • Reli odnio sedam života, poginula i djevojčica
    20h 31m
    0
  • „Dom invest“ gradi dom za vas
    4h 26m
    0
  • Džudisti iz Srpske digli glas protiv aktuelnog rukovodstva
    3h 44m
    0