Luka Kezunović novi rekorder Srpske

20.12.2021. 09:40
0
IZVOR: SRNA

Član sokolačkog "Glasinca" Luka Kezunović novi je rekorder Republike Srpske za starije pionire na 60 metara sa preponama, rekao je Srni trener ovog Atletskog kluba Neđo Đurović.

On je naglasio da je Kezunović na Dvoranskom mitingu mladih u Sarajevu u disciplini 60 metara prepone postigao rezultat 9,16 sekundi i postavio novi rekord za starije pionire u Srpskoj.

Đurović je dodao da je dosadašnji rekord u ovoj kategoriji u trci na 60 metara sa preponama držao Mihajlo Memedović, bivši član sokolačkog "Glasinca".

- Narednog vikenda idemo na mitinge Atletskih klubova Partizan i Crvena Zvezda u Beogradu, da probamo popraviti rekord ispod devet sekundi u ovoj disciplini - najavio je Đurović.

Na prvom Dvoranskom mitingu mladih, održanom juče u Sarajevu u organizaciji Atletskog kluba "Sarajevo", učestvovalo je oko 400 takmičara iz 11 klubova.

Komentari 0
Povezane vijesti
Rusija će iskoristiti svoj uticaj da rezolucija o Srebrenici ne bude usvojena Rusija će iskoristiti svoj uticaj da rezolucija o Srebrenici ne bude usvojena
Trebinjski genije Vuk Janković riješio matematički problem star 58 godina Trebinjski genije Vuk Janković riješio matematički problem star 58 godina
Pogledajte koji su neradni dani u maju u Srpskoj Pogledajte koji su neradni dani u maju u Srpskoj
Najčitanije
  • Na današnji dan rođen Filip Višnjić
    7h 30m
    0
  • Autobus sletio u provaliju kod Makarske (VIDEO)
    21h 44m
    0
  • Snijeg ponovo zabijelio BiH
    19h 51m
    0
  • Slaviša Mazić kandidat SDS za načelnika Vlasenice
    18h 39m
    0
  • Na planinarskom pohodu na Romaniji očekuje se oko 200 učesnika
    5h 6m
    0