Luka Veljović sutra putuje na Mediteranske igre u Alžir

20.06.2022. 18:14
0
IZVOR: srna.rs

Luka Veljović iz sokolačkog Bokserskog kluba "Glasinac" otputovaće sutra na Mediteranske igre u Alžir, na kojima će nastupiti kao jedan od 48 predstavnika reprezentacije BiH, rekao je trener Kluba Predrag Bartula.

On je naveo da je Veljović jedini sportista sa područja grada Istočno Sarajevo koji će učestovati na ovim igrama, što smatra velikim uspjehom za sport opštine Sokolac i Sarajevsko-romanijske regije.

Bartula je rekao novinarima da planiraju da sutra veče iz Sarajeva krenu avionom za Istanbul, gdje će se ukrcati na let za Alžir.

Trener "Glasinca" očekuje da će se Veljović dobro pokazati i na ovom takmičenju, kao što je i na više prethodnih, na kojima je ispunio normu za odlazak na Mediteranske igre.

- Nadam se da će jedno ovako iskustvo Veljoviću otvoriti mnoga vrata, jer ga u regionu svi već poznaju kao mladog i perspektivnog sportistu - istakao je Bartula.

Bokserski klub "Glasinac" završio je takmičenje u Premijer ligi BiH na četvrtoj poziciji sa ukupno 22 boda među 16 ekipa, koliko ih je bilo obuhvaćeno ovim rangom takmičenja.

Na Mediteranskim igrama ove godine biće više od 4.000 učesnika među kojima i 48 predstavnika reprezentacije BiH koji će nastupiti u 11 sportova.

Komentari 0
Povezane vijesti
Braća Luka i Aleksandar Veljović na Evropskim prvenstvima u boksu Braća Luka i Aleksandar Veljović na Evropskim prvenstvima u boksu
Luka Veljović u nedjelju na profi meču u Holandiji Luka Veljović u nedjelju na profi meču u Holandiji
Luka Veljović osvojio bronzu na "Zlatnoj rukavici" u Čačku Luka Veljović osvojio bronzu na "Zlatnoj rukavici" u Čačku
Najčitanije
  • Na današnji dan Turci spalili mošti Svetog Save
    22h 6m
    0
  • Motociklista sletio sa puta, preminuo na putu do bolnice
    18h 45m
    0
  • Karling reprezentacija BiH zauzela 7. mjesto na Evropskom prvenstvu u Škotskoj
    15h 3m
    7
  • U nedjelju na Jasiku parastos za poginule borce VRS
    22h 56m
    0
  • Podnesen zahtjev za zakazivanje vanredne sjednice Skupštine Džudo saveza Republike Srpske
    18h 40m
    1