Luka Veljović u nedjelju na profi meču u Holandiji

24.11.2023. 15:42
0
IZVOR: srna.rs

Bokserski reprezentativac Republike Srpske i BiH Luka Veljović sa Sokoca boriće se u nedjelju, 26. novembra, u Holandiji u profesionalnom meču protiv Fazila Jume.

Trener Bokserskog kluba "Glasinac" sa Sokoca Predrag Bartula rekao je Srni da je dvadesetjednogodišnji Veljović jedan od najboljih u kategoriji seniora do 60 kilograma u Srpskoj i BiH.

Bartula je izrazio nadu da će Veljović u meču u Holandiji pokazati svoje kvalitete, iako se sastaje sa sedam godina starijim bokserom koji je učestovao i na Olimpijskim igrama.

- Veljović je poznat kao beskompromisan, hrabar, borben takmičar koga ljubitelji borilačkih vještina vole da vide u ringu - rekao je Bartula.

On je podsjetio da je Veljović nedavno na Evropskom prvenstvu u Budvi izgubio meč na poene od četvorostrukog prvaka Evrope i takmičenje završio na devetom mjestu, jer mu žrijeb nije bio naklonjen.

Bartula je istakao da, osim Luke, u sokolačkom bokserskom klubu treniraju i njegova dva mlađa brata Mladen /17/ i Aleksandar /15/, koji su pokazali da imaju potencijal.

Bokserski klub "Glasinac", čiji je Veljović član, osnovan je 2012. godine i po broju osvojenih medalja spada u red boljih ekipa u Republici Srpskoj.

Komentari 0
Povezane vijesti
Uroš Gutić i Emina Alagić pobjednici ulične trke na pet kilometara Uroš Gutić i Emina Alagić pobjednici ulične trke na pet kilometara
Plan redukcije vode za nedjelju, 8. septembar Plan redukcije vode za nedjelju, 8. septembar
U Istočnom Novom Sarajevu danas privremena obustava saobraćaja U Istočnom Novom Sarajevu danas privremena obustava saobraćaja
Najčitanije
  • Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
    14h 53m
    0
  • Plan redukcije vode za nedjelju, 8. septembar
    7h 16m
    6
  • Preminuo Slavo Kukić
    11h 49m
    1
  • U Istočnom Novom Sarajevu danas privremena obustava saobraćaja
    14h 46m
    0
  • Na Sokocu i u Istočnom Starom Gradu sutra obilježavanje dana Treće sarajevske pješadijske brigade
    14h 37m
    0