Maji Stanišić specijalna nagrada na Republičkom takmičenju srednjih škola

19.05.2021. 10:05
0
IZVOR: Katera

Paljanka Maja Stanišić osvojila je maksimalnih 100 bodova u solo pjevanju na ovogodišnjem Republičkom takmičenju muzičkih škola, koje je održano u Banjaluci.

Žiri u sastavu Jelena Aničić, Siniša Pajić, Tijana Vuksan i Karolina Mihajlović dodijelio je Stanišićevoj specijalnu nagradu sa maksimalnih 100 bodova u trećoj kategoriji, za solo pjevanje.

Prve nagrade su osvojile Mihaela Ilić sa 97 bodova i Elena Kurić sa 95 bodova, obje iz Banjaluke.

Ovogodišnje, 27. Republičko takmičenje muzičkih škola održano je 18. i 19. maja 2021. godine u Srednjoj muzičkoj školi "Vlado Milošević" u Banjaluci, u organizaciji Republičkog pedagoškog zavoda Republike Srpske i ove muzičke škole.

Komentari 0
Povezane vijesti
Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija Milićki srednjoškolci pobjednici Međunarodne izložbe ideja i inovacija
Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO) Ekipa OŠ „Srbija“ prva na takmičenju iz oblasti saobraćaja i vještine u vožnji biciklom (FOTO)
Učenici Srednje muzičke škole iz Istočne Ilidže uspješni u Banjaluci (FOTO) Učenici Srednje muzičke škole iz Istočne Ilidže uspješni u Banjaluci (FOTO)
Najčitanije
  • Najavljeni prekidi električne energije
    2h 52m
    0
  • Mošti četiri srpska svetitelja stigle u Hram Svetog Save
    15h 28m
    0
  • Veliki uspjeh našeg tenisera Nikole Golijanina
    22h 59m
    0
  • Nađa Rudakijević, učenica OŠ „Petar Petrović Njegoš“, nagrađena na likovnom konkursu Crvenog krsta
    22h 17m
    0
  • Proba Izraela na Eurosongu: Podigli palestinsku kefiju pa izbačeni iz arene
    13h 42m
    0