Mandić na postolju „Nike Metcon FortFight-a“

05.09.2023. 09:51
1
IZVOR: katera.news

„Nike Metcon Fortfight“, najveće takmičenje u funkcionalnom fitnesu na Balkanu, održao se proteklog vikenda, u organizaciji „Nike“ i „Crossfit NS“, uz podršku tehničkog partnera „DD Wellness Solutions“.

Na finalni događaj u Beogradu na Tašmajdanu, od prijavljenih 430, plasiralo se 220 najboljih, među kojima je naš sugrađanin Miloš Mandić.

Mandić je osvojio drugo mjesto u kategoriji „Scaled Men“, za koje se morao boriti kroz šest etapa - treninga u ta dva dana.

U prvoj i trećoj etapi odnio je ubjedljivu pobjedu, dok je na finalnoj upisao i treću pobjedu, pobijedivši oba favorita i učvrstivši svoju poziciju na postolju.

Pored Mandića, iz „Chicha fit boxa“ nastupala je i Tea Papić iz Novog Travnika koja je, takođe uspjela u jakoj ženskoj konkurenciji da se izbori za odličan plasman i završi na drugom mjestu.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Dusan 05.09.2023. 12:32
    Bravo Mandara!
Povezane vijesti
Šumarski tehničari postaju njegovatelji Šumarski tehničari postaju njegovatelji
Gran-pri festivala u Istočnom Sarajevu za predstavu „Palčica“ Gran-pri festivala u Istočnom Sarajevu za predstavu „Palčica“
Odigrane četiri predstave, sutra zatvaranje festivala u Istočnom Sarajevu Odigrane četiri predstave, sutra zatvaranje festivala u Istočnom Sarajevu
Najčitanije
  • Sjećanje na poginule i umrle borce Srpske garde Ilidža
    6h 46m
    0
  • Podržimo predstavnice Istočnog Novog Sarajeva na "Ritmu Evrope"
    22h 41m
    0
  • Dragan Spasojević: Infrastruktura je ključ razvoja i perspektive Pala
    19h 35m
    5
  • Pretresene škole u Hercegovini: Šta je pisalo u prijetećem mejlu?
    21h 42m
    0
  • Lažna dojava o oružju u srednjoj školi
    20h 48m
    0