Ministar za ljudska prava i izbjeglice BiH Miloš Lučić u radnoj posjeti opštini Sokolac

03.09.2020. 14:25
0
IZVOR: Katera

Ministar za ljudska prava i izbjeglice Bosne i Hercegovine Miloš Lučić posjetio je danas opštinu Sokolac gdje je sa načelnikom ove opštine Milovanom Bjelicom razgovarao o projektima koji se realizuju u ovoj lokalnoj zajednici.

Ministar Lučić je istakao da su u Sokocu trenutno aktivna 2 projekta, CEB 2 projekat zatvaranja kolektivnih centara i regionalni stambeni program obnove i izgradnje stambenih jedinica za povratnike.

- Koliko sam upoznat CEB 2 treba biti završen u skorije vrijeme kada će biti podijeljeni stanovi za 64 porodice – izjavio je Lučić.

Načelnik opštine Sokolac Milovan Bjelica izrazio je zadovoljstvo današnjom posjetom ministra Lučića te ga je u okviru posjete upoznao sa stanjem na području opštine i projektima koji su realizovani uz pomoć Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice.

- Upoznao sam ministra Lučića sa našim planovima, sa pitanjima infrastrukture, sa  rješavanjem problema otpadnih voda, sistema za prečišćavanje pijaće vode, putnom infrastrukturom, a posebno sa stepenom izvršenja radova na zgradama koje se trenutno rade u Sokocu po projektu CEB 2, a koji je u nadležnosti Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice - rekao je Bjelica.

Ukupna vrijednost završenih i aktivnih projekata u opštini Sokolac koji se realizuju uz pomoć Ministarstva za ljudska prava i izbjeglice je preko 5.5 miliona KM.

Komentari 0
Povezane vijesti
Hodočasnici iz Sokoca na Đurđevdan polaze na petnaesto poklonjenje moštima Svetog Vasilija Ostroškog Hodočasnici iz Sokoca na Đurđevdan polaze na petnaesto poklonjenje moštima Svetog Vasilija O...
Mitropolit Hrizostom: Priprema za radosni trenutak pobjede Mitropolit Hrizostom: Priprema za radosni trenutak pobjede
Sokolac: Na humanitarnoj predstavi za ekskurzije prikupljeno 750 KM Sokolac: Na humanitarnoj predstavi za ekskurzije prikupljeno 750 KM
Najčitanije
  • „Ako izađeš, bićeš zaklan“: Ispovijest Danila Beribake koji je preživio pakao Doborovoljačke ulice
    22h 10m
    13
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    21h 6m
    0
  • U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama
    21h 10m
    1
  • Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik
    18h 3m
    1
  • Hodočasnici iz Sokoca na Đurđevdan polaze na petnaesto poklonjenje moštima Svetog Vasilija Ostroškog
    11h 54m
    0