Miodrag Zec na tribini na Ekonomskom fakultetu

06.11.2019. 09:05
0
IZVOR: Srna

Predsjednik Naučnog društva ekonomista Srbije Miodrag Zec će danas na Palama govoriti na javnoj tribini o temi "Koncepti, mitovi razvoja i istorijske pouke", u okviru programa posvećenog Danu Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Dekan ovog fakulteta Radomir Božić rekao je da se ove godine obilježava 67 godina tradicije Ekonomskog fakulteta, što objedinjuje tradiciju ekonomskog fakulteta u Sarajevu, te 26 godina rada na Palama.

-Svaka godišnjica za nas je jako važna. To znači da smo uspješno završili misiju sa prethodnom, a radujemo se novoj upisanoj generaciji. Imamo 84 studenta upisana na dva studijska programa, te 19 studenata na master studijama- rekao je Božić, povodom Dana fakulteta, koji će biti svečano obilježen 22. novembra.

On je naveo da je za petak, 8. novembar, zakazana druga tribina pod nazivom "Finansijska stabilnost i perspektive bankarskog sistema" sa naglaskom na BiH, koju će održati direktor Komercijalne banke Banjaluka i predsjednik Udruženja banaka u BiH Boško Mekinjić.

Božić je najavio da će 22. novembra u 10.30 časova biti održan okrugli sto o temi "Izazovi visokog obrazovanja i univerziteta u kontekstu industrije 4.0", dok će u 13.00 časova početi svečano obilježavanje Dana fakulteta.

-Za 13.30 časova planirana je promocija magistara i diplomiranih studenata- dodao je Božić.

Komentari 0
Povezane vijesti
Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare u Udruženju „Sunce“ Učenici Srednjoškolskog centra ,,Pale" u okviru manifestacije Dani knjige posjetili drugare ...
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Najčitanije
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    19h 38m
    10
  • Vozač kamiona poginuo u sudaru sa autobusom
    17h 40m
    0
  • Kod Budve ulovljena plava ajkula teška skoro 200 kilograma
    16h 33m
    1
  • Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
    16h 38m
    0
  • Božović: Mi branimo Republiku Srpsku, a vi svoj prljavi kapital!
    15h 41m
    1