Миодраг Зец на трибини на Економском факултету

06.11.2019. 09:05
0
ИЗВОР: Srna

Предсједник Научног друштва економиста Србије Миодраг Зец ће данас на Палама говорити на јавној трибини о теми "Концепти, митови развоја и историјске поуке", у оквиру програма посвећеног Дану Економског факултета Универзитета у Источном Сарајеву.

Декан овог факултета Радомир Божић рекао је да се ове године обиљежава 67 година традиције Економског факултета, што обједињује традицију економског факултета у Сарајеву, те 26 година рада на Палама.

-Свака годишњица за нас је јако важна. То значи да смо успјешно завршили мисију са претходном, а радујемо се новој уписаној генерацији. Имамо 84 студента уписана на два студијска програма, те 19 студената на мастер студијама- рекао је Божић, поводом Дана факултета, који ће бити свечано обиљежен 22. новембра.

Он је навео да је за петак, 8. новембар, заказана друга трибина под називом "Финансијска стабилност и перспективе банкарског система" са нагласком на БиХ, коју ће одржати директор Комерцијалне банке Бањалука и предсједник Удружења банака у БиХ Бошко Мекињић.

Божић је најавио да ће 22. новембра у 10.30 часова бити одржан округли сто о теми "Изазови високог образовања и универзитета у контексту индустрије 4.0", док ће у 13.00 часова почети свечано обиљежавање Дана факултета.

-За 13.30 часова планирана је промоција магистара и дипломираних студената- додао је Божић.

Коментари 0
Повезане вијести
Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
Побједник туцијаде у Палама Филип Илић Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
Осмогодишња Ирина са Пала ниже успјехе у каратеу Осмогодишња Ирина са Пала ниже успјехе у каратеу
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    22h 46m
    0
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    13h 6m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    23h 30m
    0
  • "Ђурђевдан" први пут запјеван у возу смрти
    2h 19m
    0
  • Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
    2h 13m
    0