Moguća poledica u noćnim časovima

17.02.2024. 19:02
0
IZVOR: srna.rs

Saobraćaj se na putevima u Republici Srpskoj i FBiH odvija po pretežno suvim ili mjestimično vlažnim kolovozima, a iz Auto-moto saveza /AMS/ Republike Srpske zbog pada temperature u noćnim časovima upozoravaju na moguću poledicu u planinskim predjelima, kao i smanjenu vidljivost.

Vozačima iz AMS savjetuju opreznu vožnju uz obavezno posjedovanje zimske opreme.

Povećana je opasnost od odrona na putnim pravcima Crna Rijeka - Mrkonjić Grad, Rogolji - Mliništa, Jezero - Novo Selo, Karanovac - Kneževo - Ugar, Sarajevo - Foča, Višegrad - Vardište i Dobro Polje - Miljevina.

Odroni su mogući i na putevima Bihać - Srbljani - Bosanska Krupa, Crna Rijeka - Jajce - Donji Vakuf, Bugojno - Kupres, Kladanj - Vlasenica, Simin Han - Kalesija, Turbe - Karanovac Sarajevo, kao i na prevojima Rostovo, na putu Novi Travnik - Bugojno i Makljen na putu Prozor - Gornji VakuF/Uskoplje.

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Komentari 0
Povezane vijesti
Apel vozačima da budu oprezni zbog najavljenog olujnog vjetra Apel vozačima da budu oprezni zbog najavljenog olujnog vjetra
Usporen saobraćaj zbog snijega Usporen saobraćaj zbog snijega
Očekuje se usporen saobraćaj zbog kiše i najavljenog snijega Očekuje se usporen saobraćaj zbog kiše i najavljenog snijega
Najčitanije
  • Preminula Vera Grgić
    17h 28m
    0
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    18h 12m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    22h 17m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    22h 21m
    2
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    7h 48m
    0