M:tel poklonio knjige biblioteci osnovne škole u Loparama

08.07.2022. 13:31
0
IZVOR: katera.news

Na adresu kompanije M:tel, koja je dobro poznata po svojoj društvenoj odgovornosti i želji da pomogne, stigla je informacija i molba iz Osnovne škole „Sveti Sava“ u Loparama.

Ovoj školi, naime, nedostaje više od 50 odsto fonda lektira za školsku biblioteku, a i one knjige koje su na raspolaganju učenicima većinom su u lošem stanju.

Kako je oblast obrazovanja jedna od prioritetnih za kompaniju M:tel, a kada je u pitanju podrška, ova kompanija je i ovoga puta odlučila da donira tražene naslove ovoj školi.

Tim povodom, predstavnici kompanije M:tel, uručili su knjige osnovnoj školi u Loparama, a to je bila i prilika da sa direktorom ove škole i bibliotekarkom obiđu prostorije škole i biblioteke.

- Svi znamo koliko je važno za razvoj naše djece, njihovog kritičkog mišljenja i njihove mašte da čitaju knjige - navedeno je u molbi kompaniji m:tel koju su uputili iz OŠ „Sveti Sava“ iz Lopara.

Kako su rekli iz kompanije m:tel, zadovoljstvo je biti prijatelj i pružiti podršku, naročito kada su u pitanju naši najmlađi i kvalitet njihovog obrazovanja. A, upravo knjige su ono na čemu počiva svo znanje ovog svijeta.

Komentari za ovu vijest su isključeni.
Povezane vijesti
Novi Galaxy preklopni telefoni sa ekskluzivnim futrolama na poklon Novi Galaxy preklopni telefoni sa ekskluzivnim futrolama na poklon
Otkrijte svijet električnih trotineta u m:tel ponudi Otkrijte svijet električnih trotineta u m:tel ponudi
Duple gige i novi telefon! Duple gige i novi telefon!
Najčitanije
  • Natočio gorivo na pumpi i pobjegao
    15h 47m
    1
  • ViK Istočno Sarajevo: Vanredno obavještenje
    17h 38m
    0
  • Život ga nije mazio: Bratić postao inženjer elektrotehnike sa 23 godine
    17h 25m
    0
  • Marina Blagojević: Cilj PDP-a Pale je pomoći mladima pri kupovini ili izgradnji prve stambene jedinice
    8h 51m
    0
  • Istočna Ilidža od 2018. u budžet Srpske uplatila više od 171.000.000 KM od direktnih poreza
    11h 33m
    0