М:тел поклонио књиге библиотеци основне школе у Лопарама

08.07.2022. 13:31
0
ИЗВОР: katera.news

На адресу компаније М:тел, која је добро позната по својој друштвеној одговорности и жељи да помогне, стигла је информација и молба из Основне школе „Свети Сава“ у Лопарама.

Овој школи, наиме, недостаје више од 50 одсто фонда лектира за школску библиотеку, а и оне књиге које су на располагању ученицима већином су у лошем стању.

Како је област образовања једна од приоритетних за компанију М:тел, а када је у питању подршка, ова компанија је и овога пута одлучила да донира тражене наслове овој школи.

Тим поводом, представници компаније М:тел, уручили су књиге основној школи у Лопарама, а то је била и прилика да са директором ове школе и библиотекарком обиђу просторије школе и библиотеке.

- Сви знамо колико је важно за развој наше дјеце, њиховог критичког мишљења и њихове маште да читају књиге - наведено је у молби компанији м:тел коју су упутили из ОШ „Свети Сава“ из Лопара.

Како су рекли из компаније м:тел, задовољство је бити пријатељ и пружити подршку, нарочито када су у питању наши најмлађи и квалитет њиховог образовања. А, управо књиге су оно на чему почива сво знање овог свијета.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за одрживи развој Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за од...
Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору
Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    20h 49m
    0
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    20h 56m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    17h 38m
    1
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    12h 16m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    12h 48m
    0