M:tel svojim postpejd korisnicima nudi novu tarifnu opciju

20.07.2023. 15:39
0
IZVOR: katera.news

Pored već postojeće široke ponude za mobilni internet dok ste u romingu u više od 17 zemalja pojedinačno, kompanija m:tel sada svojim postpejd korisnicima nudi i jedinstvenu tarifnu opciju koja podrazumijeva korišćenje mobilnog interneta u čak 34 evropske zemlje.

U skladu sa svojim potrebama, izaberite "Net roming Evropa" 1GB, s periodom važenja od tri dana i cijenom od 12 KM, Net roming Evropa 1,5 GB po cijeni od 16 KM, koji traje sedam dana ili "Net roming Evropa" 3GB, s trajanjem od 15 dana i cijenom od 30 KM.

Tarifne opcije "Net roming Evropa postpaid" korisnici mogu aktivirati slanjem SMS-a sa ključnom riječi NETEVROPA3, NETEVROPA7 i NETEVROPA15,na kratki broj 065/1155, putem m:go BiH aplikacije, putem USSD menija „Moj meni“, pozivom koda *100#, putem veb-stranice m:tel-a, kao i putem aplikacije/portala „Moj m:tel“.

Kako biste provjerili stanje iskorišćene količine mobilnog interneta dodijeljenog u okviru tarifne opcije "Net roming Evropa", potrebno je da pošaljete SMS sa sadržajem STANjE, na kratki broj 065/1111, a možete to učiniti i putem m:go BiH aplikacije, pozivom koda *100#, kao i putem portala/aplikacije „Moj m:tel“.

Važno je da znate da je slanje SMS-a za aktivaciju ove tarifne opcije, kao i za provjeru stanja mobilnog interneta u okviru tarifne opcije u mreži m:tel-a besplatno, dok se slanje SMS-a u romingu obračunava u skladu sa važećim cjenovnikom definisanim za korišćenje međunarodnog roming saobraćaja za postpaid korisnike m:tel-a.

Zemlje i mreže u kojima važi tarifna opcija Net roming Evropa, možete pronaći klikom na link.

Više informacija pronađite na sajtu www.mtel.ba ili besplatnim pozivom na broj telefona 0800 50 000.

Komentari 0
Povezane vijesti
Prevencija je ključ bezbjednosti djece u onlajn prostoru Prevencija je ključ bezbjednosti djece u onlajn prostoru
Trivan: Uspeh Telekom Srbija grupe rezultat je poslovanja u čitavoj regiji zapadnog Balkana Trivan: Uspeh Telekom Srbija grupe rezultat je poslovanja u čitavoj regiji zapadnog Balkana
Znamo li kako prevenirati nasilje i njegove posljedice u digitalnom okruženju? Znamo li kako prevenirati nasilje i njegove posljedice u digitalnom okruženju?
Najčitanije
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    18h 26m
    0
  • Desanka Maksimović: Književna vila pjesnikinja duše
    19h 59m
    0
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    16h 25m
    1
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    18h 38m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    9h 7m
    3