M:tel-u i ove godine zahvalnica od Agencije za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske

26.10.2023. 15:34
0
IZVOR: katera.news

Tradicionalna dvodnevna Međunarodna konferencija „Bezbjednost saobraćaja u lokalnoj zajednici“, počela je danas u Administrativnom centru Vlade Republike Srpske u Banjaluci.

U organizaciji Ministarstva saobraćaja i veza Republike Srpske i Agencije za bezbjednost saobraćaja Republike Srpske, i ove godine održava se međunarodna konferencija posvećena bezbjednosti saobraćaja u lokalnoj zajednici.

U okviru protokolarnog dijela prvog dana XII međunarodne konferencije dodijeljene su plakete i priznanja zaslužnim pojedincima i kompanijama. Kompaniji m:tel dodijeljena je „Zahvalnica za pruženu podršku u realizaciji preventivnih aktivnosti u oblasti bezbjednosti saobraćaja“, kao društveno odgovornoj kompaniji koja, između ostalog, već devet godina zaredom realizuje kampanju za podizanje svijesti vozača o opasnostima korišćenja mobilnog telefona tokom vožnje.

Tokom konferencije, održane su i panel diskusije, kao i prezentovani naučni i stručni radovi, te primjeri dobre prakse zemalja regiona.

Kao dobar primjer saradnje institucija i privrednih subjekata, kompanija m:tel je imala priliku da predstavi društveno odgovorne aktivnosti koje sprovodi godinama unazad u saradnji sa Ministarstvom saobraćaja i veza RS, Agencijom za bezbjednost saobraćaja RS, kao i Auto-moto savezom RS, u okviru preventivnih aktivnosti u oblasti bezbjednosti saobraćaja.

Prezentaciju je održala Sandra Stanić, glavni saradnik za društvenu odgovornost kompanije m:tel, koja je tom prilikom istakla da kampanja ima za cilj da osvijesti i podsjeti vozače na realne opasnosti koje može izazvati upotreba mobilnih telefona tokom vožnje.  

- Važna poruka koju želimo da pošaljemo jeste da ništa nije važnije od života! Nijedan poziv niti poruka nisu toliko hitni da bismo rizikovali svoj, ali i živote drugih - naglasila je Stanićeva.   

Konferenciji koja je posvećena unapređenju bezbjednosti na putevima u Republici Spskoj i ove godine prisustvuju brojni stručnjaci bezbjednosti saobraćaja iz Evropske unije, regiona i Republike Srpske, kao i predstavnici republičkih institucija i organizacija.

Komentari 0
Povezane vijesti
M:tel Siguran NET - zaštita na mobilnom i kućnom internetu M:tel Siguran NET - zaštita na mobilnom i kućnom internetu
Rast m:tel-a u prvom kvartalu 2024: Dobit veća za 2,5 miliona KM Rast m:tel-a u prvom kvartalu 2024: Dobit veća za 2,5 miliona KM
Savršena kombinacija - m:tel IPTV paketi sa popustom i televizori na rate Savršena kombinacija - m:tel IPTV paketi sa popustom i televizori na rate
Najčitanije
  • Motociklista sletio sa puta, preminuo na putu do bolnice
    22h 15m
    0
  • Karling reprezentacija BiH zauzela 7. mjesto na Evropskom prvenstvu u Škotskoj
    18h 33m
    7
  • Podnesen zahtjev za zakazivanje vanredne sjednice Skupštine Džudo saveza Republike Srpske
    22h 10m
    1
  • Neven Tuševljak u humanitarnoj trci na stazi Svetog Vasilija
    20h 39m
    1
  • Održan vaskršnji koncert i promovisana knjiga o crkvi u Pofalićima (FOTO)
    5h 26m
    0