Na Ilidži opljačkana benzinska pumpa

12.01.2024. 11:05
0
IZVOR: srpskainfo.com

Na Ilidži je opljačkana benzinska pumpa iz koje je nepoznato lice uz prijetnju pištoljem ukralo novac, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Kantona Sarajevo.

Pljačka se dogodila na benzinskoj pumpi "Hifa-oil" sinoć u 20.30 časova, u Ulici Igmanskog bataljona, a policija nastavlja rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju krivičnog djela, identifikaciji i pronalaženju izvršioca.

U saopštenju je navedeno da je policija juče poslije podne u mjestu Grivići, opština Hadžići, oduzela automobil "audi tri" od dvadesetogodišnjeg vozača čiji su inicijali A.Č, nakon što je utvrđeno da je bez položenog vozačkog ispita upravljao vozilom u vlasništvu lica V.Č.

U registru novčanih kazni i prekršajnih evidencija A.Č. ima dug od 801 KM po osnovu neplaćenih kazni, a utvrđeno je i da je višestruki povratnik u činjenju prekršaja iz oblasti saobraćaja.

Opštinskom sudu u Sarajevu biće podnesen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka.

Komentari 0
Povezane vijesti
Obilježavanje 32 godine od zločina nad pripadnicima JNA Obilježavanje 32 godine od zločina nad pripadnicima JNA
Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
Potvrđena optužnica protiv vlasnice čiji su psi izujedali ženu Potvrđena optužnica protiv vlasnice čiji su psi izujedali ženu
Najčitanije
  • Sjećanje na majora Vuka Čvoru: Osam godina od smrti
    7h 24m
    8
  • Božović: Istočna Ilidža - svjetionik istočnog dijela Srpske
    22h 54m
    0
  • Džudo savez Republike Srpske: Redovna Skupština 4. juna na Jahorini
    22h 8m
    0
  • Na Vaskršnjem bazaru prikupljeno 2.820 KM
    22h 25m
    0
  • Danas Lazareva subota i Vrbica
    9h 55m
    0