Na sarajevskom aerodromu uhapšen Turčin zbog krijumčarenja ljudi

12.03.2024. 15:46
0
IZVOR: srna.rs

Pripadnici Granične policije BiH uhapsili su na Aerodromu Sarajevo državljanina Turske čiji su inicijali S.S. jer je graničnim provjerama utvrđeno da ga Tužilaštvo BiH potražuje zbog krivičnog djela krijumčarenje lica.

Turski državljanin, koji je stigao juče letom iz Istanbula, predat je službenicima Sudske policije Suda BiH, saopšteno je iz Granične policije.

Na graničnom prelazu Gradiška juče je uhapšen državljanin BiH čiji su inicijali E.T. pošto je utvrđeno da je Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Kantona Sarajevo raspisalo potragu za njim zbog krivičnog djela ugrožavanje bezbjednosti, nakon čega je predat službenicima kantonalnog MUP-a.

Na istom prelazu uhapšena je žena čiji su inicijali S.K. jer je za njom Policijska uprava Gradiška raspisala potragu zbog krivičnog djela teška krađa. Državljanka BiH je kontrolisana na izlasku iz BiH na prelazu Gradiška.

Prilikom ulaska u BiH na prelazu Gradiška uhapšen je državljanin Hrvatske čiji su inicijali N.S. jer je ustanovljeno da ga potražuje Opštinski sud u Tuzli zbog krivičnog djela krađa, nakon čega je predat službenicima Centra sudske policije u Posavskom kantonu.

Pripadnici Jedinice granične policije Velika Kladuša juče su uhapsili državljanina BiH čiji su inicijali A.J. jer je utvrđeno da ga potražuje Opštinski sud u Velikoj Kladuši zbog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Na prelazu Rača u petak, 8. marta, uhapšen je državljanin Srbije čiji su inicijali N.N. pošto je utvrđeno da je MUP Republike Srpske raspisao potragu za njim zbog krivičnog djela prevara.

Istog dana pripadnici Jedinice granične policije Višegrad uhapsili su državljanina Srbije čiji su inicijali Đ.Ž. nakon što je utvrđeno da je MUP Srpske raspisao potragu za njim zbog krivičnih djela zloupotreba položaja odgovornog lica i krivotvorenje ili uništavanje službene isprave.

Uhapšeni Đ.Ž. kontrolisan je prilikom ulaska u BiH na prelazu Vardište i predat je službenicima MUP-a Srpske.

Komentari 0
Povezane vijesti
Uhapšene dvije osobe zbog krijumčarenja migranata Uhapšene dvije osobe zbog krijumčarenja migranata
U odbačenoj torbi na području Trebinja pronađeno više od 10 kilograma marihuane U odbačenoj torbi na području Trebinja pronađeno više od 10 kilograma marihuane
Uhapšen granični policajac u Foči Uhapšen granični policajac u Foči
Najčitanije
  • Održane "Vaskršnje radosti", jedan od najljepših događaja u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    14h 40m
    0
  • Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta
    13h 56m
    0
  • Rodbina prislužila svijeće na "Novom Zejtinliku"
    11h 12m
    4
  • Čovjek iz BiH naletio na zmiju dugu više od metar i po (FOTO)
    9h 34m
    0
  • Danas Markovdan
    18h 22m
    0