На сарајевском аеродрому ухапшен Турчин због кријумчарења људи

12.03.2024. 15:46
0
ИЗВОР: srna.rs

Припадници Граничне полиције БиХ ухапсили су на Аеродрому Сарајево држављанина Турске чији су иницијали С.С. јер је граничним провјерама утврђено да га Тужилаштво БиХ потражује због кривичног дјела кријумчарење лица.

Турски држављанин, који је стигао јуче летом из Истанбула, предат је службеницима Судске полиције Суда БиХ, саопштено је из Граничне полиције.

На граничном прелазу Градишка јуче је ухапшен држављанин БиХ чији су иницијали Е.Т. пошто је утврђено да је Министарство унутрашњих послова /МУП/ Кантона Сарајево расписало потрагу за њим због кривичног дјела угрожавање безбједности, након чега је предат службеницима кантоналног МУП-а.

На истом прелазу ухапшена је жена чији су иницијали С.К. јер је за њом Полицијска управа Градишка расписала потрагу због кривичног дјела тешка крађа. Држављанка БиХ је контролисана на изласку из БиХ на прелазу Градишка.

Приликом уласка у БиХ на прелазу Градишка ухапшен је држављанин Хрватске чији су иницијали Н.С. јер је установљено да га потражује Општински суд у Тузли због кривичног дјела крађа, након чега је предат службеницима Центра судске полиције у Посавском кантону.

Припадници Јединице граничне полиције Велика Кладуша јуче су ухапсили држављанина БиХ чији су иницијали А.Ј. јер је утврђено да га потражује Општински суд у Великој Кладуши због кривичног дјела неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога.

На прелазу Рача у петак, 8. марта, ухапшен је држављанин Србије чији су иницијали Н.Н. пошто је утврђено да је МУП Републике Српске расписао потрагу за њим због кривичног дјела превара.

Истог дана припадници Јединице граничне полиције Вишеград ухапсили су држављанина Србије чији су иницијали Ђ.Ж. након што је утврђено да је МУП Српске расписао потрагу за њим због кривичних дјела злоупотреба положаја одговорног лица и кривотворење или уништавање службене исправе.

Ухапшени Ђ.Ж. контролисан је приликом уласка у БиХ на прелазу Вардиште и предат је службеницима МУП-а Српске.

Коментари 0
Повезане вијести
Ухапшене двије особе због кријумчарења миграната Ухапшене двије особе због кријумчарења миграната
У одбаченој торби на подручју Требиња пронађено више од 10 килограма марихуане У одбаченој торби на подручју Требиња пронађено више од 10 килограма марихуане
Ухапшен гранични полицајац у Фочи Ухапшен гранични полицајац у Фочи
Најчитаније
  • Млади гуслар Лазар чува традицију и народнe обичајe
    21h 6m
    0
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    22h 17m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    23h 43m
    0
  • Драма у Мадриду: Надал изгубио живце, свађао се са судијом (ВИДЕО)
    23h 48m
    0
  • Света тајна Јелеосвећења у Храму Светог Василија Острошог у сриједу
    3h 57m
    0