Načelnik Gašanović izvršio primopredaju objekta Vatrogasnog doma na Hreši

14.04.2020. 21:44
0
IZVOR: OSM TV/opstinaisg.net

Načelnik opštine Istočni Stari Grad Bojo Gašanović danas je predao ključeve objekta Vatrogasnog doma na Hreši, starješini Teritorijalne vatrogasne jedinice Grada Istočno Srajevo Njegošu Vukadinu.

Činjenica da su turizam i drvna industrija nosioci privrednog razvoja opštine Istočni Stari Grad, nalagala je potrebu za izgradnjom objekta Vatrogasnog doma, koji je danas tehnički i kadrovski spreman da brže i lakše reaguje.

Ulaganja opštine Istočni Stari Grad u bezbjednost, zaštitu i spasavanje od požara i drugih elementarnih nepogoda godinama se drži na jednom visokom nivou, a u skladu sa mogućnostima, što se pokazalo i kroz različite obuke ljudstva za pomoć profesionalnim vatrogascima u akcijama spasavanja.

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Gašanović obezbijedio finansijsku pomoć za djecu učesnike projekta socijalizacije Gašanović obezbijedio finansijsku pomoć za djecu učesnike projekta socijalizacije
Opština Istočni Stari Grad dobila priznanje „Kruna razvoja privrede BiH” Opština Istočni Stari Grad dobila priznanje „Kruna razvoja privrede BiH”
Istočni Stari Grad: Zapis o selu Njemanica (VIDEO) Istočni Stari Grad: Zapis o selu Njemanica (VIDEO)
Najčitanije
  • Major Kosta Todorović – Legenda o srpskom hrabrom srcu
    14h 12m
    0
  • Domaći posni brusketi
    14h 45m
    0
  • Uhapšen Sokočanin zbog sumnje da je bacio bombu u dvorište kuće
    10h 3m
    4
  • Lice teško povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi kod Rogatice
    12h 11m
    0
  • Sokočani uhapšeni zbog sumnje da su namjeravali policajcima zapaliti vozila
    8h 24m
    1