Najavljeni prekidi električne energije

14.05.2024. 08:13
0
IZVOR: katera.news

Iz Elektrodistribucije „Pale“ obajvještavaju korisnike u Istočnom Novom Sarajevu, Foči, Novom Goraždu/Čajniču i Višegradu da će zbog planiranih radova na mreži doći do privremenih prekida u isporuci električne energije.

U Istočnom Novom Sarajevu će, zbog radova na 10 kV vodu Jaslice, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 9.00 do 12.00 časova potrošačima u naselju Ivanići.

U Foči će, zbog radova na 10 kV vodovima Zavajt i Čelebići, doći do privremenih prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 17.00 časova potrošačima u naseljima Čelebići Zavajt, Meštrevac, Saš, Zlatni Bor, Gornja Dragočava i Dragočavski potok.

U Novom Goraždu i Čajniču, zbog planiranih radova na 35 kV dalekovodu Pljevlja – Čajniče, organizovanih od strane preduzeća „Crnogorski elektroprenosni sistem“ AD Podgorica, postoji mogućnost privremenih prekida u isporuci električne energije na kompletnom području opštine Čajniče i dijelu područja opštine Novo Goražde.  Alternativno napajanje će biti obezbijeđeno iz pravca TS 110/h kV...

U Višegradu će, zbog radova na 10 kV vodu Župa, doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 14.00 časova potrošačima u naseljima Omeragići, Vlahovići, Gostilja i Dubovo.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sutra pretežno oblačno Sutra pretežno oblačno
Sutra oblačno uz povremenu kišu Sutra oblačno uz povremenu kišu
Naš grad bogatiji za dva stanovnika Naš grad bogatiji za dva stanovnika
Najčitanije
  • Majka heroj: Lejla doplivala kroz bujicu i spasila kćerku
    10h 44m
    0
  • Najtežu tikvu uzgojio Ratko Govedarica iz Gacka
    9h 42m
    0
  • Romanijski kajmak prepoznatljiv, zaštićen i ima kupce
    13h 35m
    0
  • Darko Vojvodić donirao 1000 KM, pa pozvao i kolege da urade isto
    14h 52m
    1
  • "Dani tikve" okupili oko 80 izlagača i veliki broj posjetilaca (FOTO)
    9h 56m
    1