Najmlađa beba u Rogatici Nikodina Mališić

02.07.2024. 08:56
0
IZVOR: srna.rs

Na "Konferenciji beba" u Rogatici za majku sa najviše djece proglašena je Gordana Okilj koja ima petoro djece, a za najmlađu baku četrdesetdvogodišnja Svjetlana Ćebić.

Na području opštine Rogatica između dvije "Konferencije beba" rođeno je sedamdesetoro djece, rečeno je sinoć prilikom otvaranja manifestacije.

Za najmlađu bebu proglašena je Nikodina Mališić rođena 25. juna, a beba sa najviše braće i sestara je Stefan Mijanović, rečeno je Srni u Centru za kulturu i sport "Radenko Mišević", koji je organizator manifestacije.

Direktor Centra Slaviša Bojović uručio je novčane nagrade u ime načelnika opštine Rogatica Milorada Jagodića.

Na Stadionu malih sportskih igara, gdje je održana 14. "Konferencija beba", glumci pozorišta "Maslačak" iz Bijeljine izveli su predstavu "Miki i Mini" za veliki broj djece i posjetilaca.

Pokrovitelj manifestacije, čiji je cilj promocija pronatalitetne politike, zdravog i odgovornog roditeljstva, je opština Rogatica.

Komentari 0
Povezane vijesti
Bogdana Nikolić najmlađa beba u Novom Goraždu Bogdana Nikolić najmlađa beba u Novom Goraždu
Teodora Čančar najmlađa beba u Foči Teodora Čančar najmlađa beba u Foči
Sofija Milinković najmlađa beba u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO) Sofija Milinković najmlađa beba u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
Najčitanije
  • Isključenja struje u Istočnoj Ilidži, Istočnom Novom Sarajevu i Palama
    13h 2m
    0
  • Osuđen vlasnik streljane u koju je išao Kosta K.
    5h 52m
    0
  • Nevjerovatna priča o čuvenom ljekaru: “Lazina žena me našla među mrtvima, a on za mene Hrvata uradio najdragocjeniju stvar”
    5h 11m
    0
  • Uhapšeno lice zbog droge
    10h 12m
    0
  • Doživotna robija zbog ubistva dvogodišnje djevojčice
    3h 46m
    1