Nastavnica Slavica Govedarica dobitnik Svetosavske nagrade

29.12.2023. 15:29
2
IZVOR: katera.news

Nastavnica fizičkog i zdravstvenog vaspitanja u Osnovnoj školi „Petar Petrović Njegoš“ Slavica Govedarica, jedna je od dobitnika Svetosavske nagrade za radnu 2023/2024. godinu.

Govedarica je u osnovnoj školi iz Istočne Ilidže zaposlena sedamnaest godina i zadužena je za sve sportske sekcije, koje su ostvarivale zapažene rezultate na opštinskim, regionalnim i republičkim takmičenjima.

Osim toga, dugogodišnji je trener odbojke i rukovodilac sekcije Crvenog krsta, koja je ove godine republički pobjednik na svim nivoima.

Za portal „Katera“ ističe da je veoma ponosna i srećna zbog prestižne nagrade.

- Maloprije su mi javili i jednostavno sam presećna. Ovo je kruna mog posla i potvrda onog što sam godinama radila. Veoma sam ponosna na sebe i zahvalna što su prepoznali moj rad i trud koji ulažem godinama  – rekla je Govedarica.

Slika

Foto: Ustupljena fotografija

Svetosavska nagrada se dodjeljuje u obliku povelje i novčane nagrade, a nastavnica Slavica je još jednom pokazala svoju humanitarnu stranu.

- Što se tiče novčane nagrade, nju ću da proslijedim za liječenje našeg bivšeg učenika, Miloša Božovića – navela je ona.

Svetosavske nagrade dodijeliće se na svečanoj manifestaciji 26. januara u Dječijem pozorištu Republike Srpske u Banjaluci.

Komentari 2
  • Generic placeholder image
    Kolega 30.12.2023. 12:06
    Hvala Bogu da neko dobije priznanje za svoj rad i postignute evidentne rezultate, a ne za dodvoravanje. Slavo, neka ti je sa srećom i uživaj u uspjehu, a moraćeš i častiti.
  • Generic placeholder image
    Vuxan 29.12.2023. 21:10
    Slavice, svaka čast. Sve najbolje ti želim. Zaslužila si.
    RP
Povezane vijesti
Osam reprezentativaca iz JJK „Slavije“ učestvuje na Otvorenom prvenstvu Balkana u Rumuniji Osam reprezentativaca iz JJK „Slavije“ učestvuje na Otvorenom prvenstvu Balkana u Rumuniji
„Zlatni septembar“ u Istočnom Sarajevu: Zasijajte zlatno u znak podrške d‌jeci oboljeloj od raka „Zlatni septembar“ u Istočnom Sarajevu: Zasijajte zlatno u znak podrške d‌jeci oboljeloj od...
Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
Najčitanije
  • Uhapšeno lice iz Istočnog Novog Sarajeva kod kojeg je pronađen kokain
    13h 19m
    0
  • Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
    18h 34m
    0
  • Majdovu potvrđena suspenzija: Džudista iz Istočnog Sarajeva nije kažnjen samo zbog toga što se prekrstio
    8h 2m
    2
  • Tata u bijeloj kočiji dočekao mamu i bebu ispred porodilišta
    10h 2m
    3
  • Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja
    16h 20m
    0