Nesmetano odvijanje saobraćaja

26.05.2022. 07:48
0
IZVOR: katera.news

U porodilištu bolnice u Istočnom Sarajevu u toku protekla 24 nije bilo rođenih beba.

Ljekarsku intervenciju zatražilo je 48 pacijenata.

Grad uredno snabdijeven vodom.

Elektrodistribucija:

Višegrad:

Zbog radova na 10 kV vodu  Dobrun, doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8:00 do 14:00 časova potrošačima u naselju Tasići.

Kalinovik,

Zbog radova na 10 kV vodu  Kalinovik,  doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 10:00 do 12:00 časova potrošačima u naseljima:  Mosorovići, Božanovići, Ulog, Sela, Jezero i Obrnja.

Čajniče,

Zbog radova na 10 kV vodu Kopači – Ustiprača,  doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8:30 do 14:30 časova potrošačima u naseljima:  Međurječje, Avlija, Karovići, Slatina i Batovo.

Novo Goražde,

Zbog radova na 10 kV vodu Kopači – Ustiprača,  doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8:30 do 14:30 časova potrošačima u naseljima  Vlahovići i Trebeško Brdo.

Rudo,

Zbog radova na 10 kV vodu Strgačina,  doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8:00 do 14:00 časova potrošačima u naseljima: Rosulje, Resići, Nikolići, Prebidoli, Popov Do, Obrvena, Sokolovići, Mrsovo, Kosovići, Polimlje, Dorići, Setihovo, Grivin, Gornja i Donja Strmica, Omačina, Bare, Strgačina, Arbanasi, Grabovik, Bjeljevine, Zarbovina,  Radoželje, Pazalje, Podavrelo i Hunkovići.

porodilištu Univerzitetske bolnice u Foču toku protekla 24 rođeni su djevojčica i dječak.

Ljekarsku intervenciju zatražilo je 6 pacijenata.

U Domu zdravlja „Dr Ljubomir Ćeranić“ u Sokocu ljekarsku intervenciju zatražilo je 13 pacijenata.

Teritorijalne vatrogasne jedinice  imale su intervenciju u protekla 24 časa.

Istočna Ilidža: Zbog dojave i bezbjednosti od požara, vatrogasci  dežurali od 10.43 do 11.50 časova u Ulici Slavka Lenovca na Mladičkom polju.

Na putevima u Republici Srpskoj i FBiH jutros se vozi nesmetano, osim na dionicama na kojima se izvode radovi i kroz kanjon Tijesno kod Banjaluke gdje je obustava zbog Svjetskog prvenstva u raftingu, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Zbog oštećenja mosta, zabranjen je saobraćaj za teretna vozila maksimalnog osovinskog opterećenja iznad 10 tona po osovini, na mostu Kralja Aleksandra, preko rijeke Lim, na dionici magistralnog puta granica Brodar-Rudo, granica Republike Srpske i Srbije, a za ostala vozila brzina kretanja preko mosta ograničena je na 20 kilometara na čas.

Izmjene u odvijanju saobraćaja su i na magistralnim putnim pravcima Prijedor-Kozarac, Derventa-Žirovina, Bijeljina-Ugljevička Obrijež, Čelinac-Kotor Varoš, Rudanka-Doboj i Foča-Goražde, u mjestu Filipovići.

Na magistralnom putu Brod na Drini-granični prelaz Hum/Šćepan Polje, zbog brojnih odrona i opasnosti od klizišta, putnička vozila saobraćaju otežano, dok je za teretna vozila saobraćaj obustavljen.

Vangabaritni prevoz kreće se putnim pravcima: Gacko-Nevesinje-granični prelaz Bakračuša, Ledenice-Crkvine-Šamac i Ledenice-Crkvina-granični prelaz Šamac, pa se vozačima savjetuje da voze opreznije i poštuju uputstva ovlaštenih lica iz pratnje.

Usporeno se zbog radova saobraća regionalnim putnim pravcima Teslić dva-Teslić tri-Podjezera, Čelinac-Ukrina, Srbac-Gornja Vijaka-Razboj, Razboj-Tedin Han i Tedin Han-Teslić, Bistrica-Podgrab, Šipovo-Novo Selo, Jezero-Šipovo i Ukrina-Gornja Vijaka, gdje je aktivirano klizište.

Na graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Komentari 0
Povezane vijesti
Grad bogatiji za tri stanovnika Grad bogatiji za tri stanovnika
Sutra pretežno oblačno sa slabim pljuskovima Sutra pretežno oblačno sa slabim pljuskovima
Naš grad bogatiji za jednog dječaka Naš grad bogatiji za jednog dječaka
Najčitanije
  • Porodica Krunić iz Istočnog Sarajeva dobila krov nad glavom
    23h 31m
    5
  • Bilbord u Palama: „Ne psuj Boga“ (FOTO)
    21h 6m
    7
  • Godišnjica nuklearne katastrofe u Černobilju
    7h 5m
    0
  • Devetoro žrtava bombardovanja u Surdulici u kući Milićevih
    5h 32m
    0
  • Prije 26 godina srušen Žeželjev most preko Dunava
    7h 24m
    0