Nestala Dobrinka Ašonja iz Sokoca

05.11.2020. 11:34
0
IZVOR: opstinasokolac.net

Policijskoj stanici Sokolac, juče je prijavljen nestanak Dobrinke Ašonja, rođene 1960. godine nastanjene u ulici Aćima Babića u opštini Sokolac.

Iz Policijske stanice Sokolac navode da preduzimaju mjere i radnje na pronalasku ove osobe, o čijem je nestanku obaviješten dežurni Okružni javni tužilac u Istočnom Sarajevu.

– Imenovana se 3. 11. 2020. godine u prijepodnevnim časovima udaljila pješice iz naselja Vidrići prema mjestu Han Pijesak, na sebi je imala sako sive boje i torbicu bijele boje, prebačenu preko ramena – navodi se u saopštenju PS Sokolac.

Prema izjavama sinova nestale osobe, Ašonja je visine oko 166 cm, crne kose do ramena i zelenih očiju.

Potragu za nestalom osobom organizuju pripadnici Policijske stanice Sokolac, Civilne zaštite i Jedinica žandarmerije Istočno Sarajevo, koji će danas u 12 časova krenuti iz mjesta Vidrići kod Sokoca, od vikend kuće u kojoj živi nestalo lice.

Iz Policijske stanice Sokolac pozivaju lokalno stanovništvo da se priključe potrazi za nestalom Dobrinkom Ašonja, koja se udaljila od kuće 3. novembra.

Ukoliko neko uoči ženu sa fotografije ili ima bilo kakvu informaciju, potrebno je obavijestiti Policijsku stanicu Sokolac na broj 057/400-900.

Komentari 0
Povezane vijesti
Sokolac: Na humanitarnoj predstavi za ekskurzije prikupljeno 750 KM Sokolac: Na humanitarnoj predstavi za ekskurzije prikupljeno 750 KM
Za odbjeglim Tomićem još nije raspisana potjernica Za odbjeglim Tomićem još nije raspisana potjernica
Agrarni fond Istočnog Sarajeva: Podjela sjemenskog materijala za 371 poljoprivrednika Agrarni fond Istočnog Sarajeva: Podjela sjemenskog materijala za 371 poljoprivrednika
Najčitanije
  • Mladi guslar Lazar čuva tradiciju i narodne običaje
    18h 28m
    0
  • U hramu u Vojkovićima služeno praznično večernje bogosluženje (FOTO)
    19h 39m
    0
  • Nesreća kod Gradiške sa tragičnim epilogom: Poginuo muškarac!
    21h 5m
    0
  • Drama u Madridu: Nadal izgubio živce, svađao se sa sudijom (VIDEO)
    21h 10m
    0
  • Sara Ćirković šampionka Evrope: Presrećna sam i preponosna
    20h 38m
    0