Nestao Miloš Grahovac iz Nevesinja

26.05.2022. 11:48
0
IZVOR: srna.rs

Trebinjska policija traga za Milošem Grahovcem čiju je fotografiju objavila, te apeluje na građane da sva saznanja o nestalom prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni broj telefona 122.

Iz Policijske uprave Trebinje saopšteno je da je policijskoj stanici Nevesinje, sinoć u 19.35 časova prijavljeno da se Grahovac ne javlja članovima porodice na telefon, a da je njegov automobil "golf dva" kojim se juče ranije odvezao pronađen u mjestu Plani, opština Nevesinje.

- Nestalo lice je visine oko 195 centimetara, težine oko 95 kilograma, smeđih očiju i kose. Prilikom odlaska od kuće na sebi je imao sivu majicu kratkih rukava i plave farmerke - naveli su iz policije.

Policijska uprava Trebinje objavila je fotografiju nestalog i apeluje na građane da ukoliko primijete lice sa fotografije ili dođu do bilo kakvih saznanja o njemu da to prijave najbližoj policijskoj stanici ili pozivom na besplatni broj telefona 122.

Komentari 0
Povezane vijesti
Ko je pravi heroj Trebinja: Srđan Aleksić ili Aleksandar Masleša? Ko je pravi heroj Trebinja: Srđan Aleksić ili Aleksandar Masleša?
Zemljotres u Nevesinju Zemljotres u Nevesinju
Vukanović: „Napad jedne pijanice na mene pokušavaju da predstave kao čin demobilisanih boraca“ Vukanović: „Napad jedne pijanice na mene pokušavaju da predstave kao čin demobilisanih bor...
Najčitanije
 • Porodica - Crkva u malom, a dijete najveće bogatstvo i blagoslov
  22h 42m
  1
 • Izabrani vršioci dužnosti članova Predsjedništva SDS-a
  21h 39m
  11
 • Najugroženijima 200 kilograma svinjskog mesa
  7h 21m
  3
 • Pokrenut postupak protiv Srbije zbog isticanja zastave u svlačionici
  21h 23m
  0
 • Teniski klub „Vojkovići“ osvojio sedam medalja u „Zetri“
  21h 53m
  0