Нестао Милош Граховац из Невесиња

26.05.2022. 11:48
0
ИЗВОР: srna.rs

Требињска полиција трага за Милошем Граховцем чију је фотографију објавила, те апелује на грађане да сва сазнања о несталом пријаве најближој полицијској станици или позивом на бесплатни број телефона 122.

Из Полицијске управе Требиње саопштено је да је полицијској станици Невесиње, синоћ у 19.35 часова пријављено да се Граховац не јавља члановима породице на телефон, а да је његов аутомобил "голф два" којим се јуче раније одвезао пронађен у мјесту Плани, општина Невесиње.

- Нестало лице је висине око 195 центиметара, тежине око 95 килограма, смеђих очију и косе. Приликом одласка од куће на себи је имао сиву мајицу кратких рукава и плаве фармерке - навели су из полиције.

Полицијска управа Требиње објавила је фотографију несталог и апелује на грађане да уколико примијете лице са фотографије или дођу до било каквих сазнања о њему да то пријаве најближој полицијској станици или позивом на бесплатни број телефона 122.

Коментари 0
Повезане вијести
Ко је прави херој Требиња: Срђан Алексић или Александар Маслеша? Ко је прави херој Требиња: Срђан Алексић или Александар Маслеша?
Земљотрес у Невесињу Земљотрес у Невесињу
Вукановић: „Напад једне пијанице на мене покушавају да представе као чин демобилисаних бораца“ Вукановић: „Напад једне пијанице на мене покушавају да представе као чин демобилисаних бор...
Најчитаније
 • Породица - Црква у малом, а дијете највеће богатство и благослов
  23h 4m
  1
 • Најугроженијима 200 килограма свињског меса
  7h 43m
  3
 • Изабрани вршиоци дужности чланова Предсједништва СДС-а
  22h 1m
  11
 • Покренут поступак против Србије због истицања заставе у свлачионици
  21h 45m
  0
 • Тениски клуб „Војковићи“ освојио седам медаља у „Зетри“
  22h 15m
  0