Nova M:tel usluga: Vaš kućni majstor uvijek uz vas kada treba

01.09.2022. 14:46
0
IZVOR: katera.news

Korisnici M:tel Pretplata tarifa već su upoznati sa svim prednostima koje ove postpejd tarife nude. Od sada, tu je još jedna usluga koje je svima uvijek potrebna, a koju dobijate kao M:tel Pretplata korisnik.

Od septembra ukoliko se nađete u nepredviđenoj situaciji i hitno vam zatreba pomoć električara, vodoinstalatera, stolara, staklara ili bravara, ne brinite jer M:tel i to rješava za vas uz Cofus asistencije.

Prilikom potpisivanja ugovora ili reugovora na period od 24 mjeseca za vaš Pretplata tarifni model podnesite zahtjev za ovu novu veoma korisnu M:tel uslugu. Za korisnike Pretplata Top, Pretplata Max i Premium tarife ona je uključena u cijenu pretplate, a za ostale Pretplata tarife iznosi 3 KM mjesečno, sa uračunatim PDV-om.

Usluge kućne asistencije možete iskoristiti više puta u periodu 12 mjeseci od potpisivanja ugovora, do predviđenog iznosa do 300 KM za izvršene usluge. Takođe, prilikom svake intervencije korisnik ima pravo na potrošni materijal do 30 KM.

Od sada, neka u vašem telefonskom imeniku broj za kućnu asistenciju bude 051 490 731, a više informacija možete pronaći kako na veb sajtu M:tel-a, tako i na veb adresi www.cofusasistencije.com.

Komentari 0
Povezane vijesti
Rast m:tel-a u prvom kvartalu 2024: Dobit veća za 2,5 miliona KM Rast m:tel-a u prvom kvartalu 2024: Dobit veća za 2,5 miliona KM
Savršena kombinacija - m:tel IPTV paketi sa popustom i televizori na rate Savršena kombinacija - m:tel IPTV paketi sa popustom i televizori na rate
Gledajte sve epizode serije „Toma“ u m:tel IPTV videoteci Gledajte sve epizode serije „Toma“ u m:tel IPTV videoteci
Najčitanije
  • Tijana Bošković u Prebilovcima: Hercegovina je sa mnom gdje god krenem (FOTO)
    20h 10m
    2
  • Održane "Vaskršnje radosti", jedan od najljepših događaja u Istočnoj Ilidži (FOTO)
    4h 46m
    0
  • Danas Markovdan
    8h 28m
    0
  • Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta
    4h 2m
    0
  • Održan istorijski čas na Novom Zejtinliku za gotovo 250 učenika
    2h 42m
    0