Нова М:тел услуга: Ваш кућни мајстор увијек уз вас када треба

01.09.2022. 14:46
0
ИЗВОР: katera.news

Корисници М:тел Претплата тарифа већ су упознати са свим предностима које ове постпејд тарифе нуде. Од сада, ту је још једна услуга које је свима увијек потребна, а коју добијате као М:тел Претплата корисник.

Од септембра уколико се нађете у непредвиђеној ситуацији и хитно вам затреба помоћ електричара, водоинсталатера, столара, стаклара или бравара, не брините јер М:тел и то рјешава за вас уз Cofus асистенције.

Приликом потписивања уговора или реуговора на период од 24 мјесеца за ваш Претплата тарифни модел поднесите захтјев за ову нову веома корисну М:тел услугу. За кориснике Претплата Топ, Претплата Max и Премиум тарифе она је укључена у цијену претплате, а за остале Претплата тарифе износи 3 КМ мјесечно, са урачунатим ПДВ-ом.

Услуге кућне асистенције можете искористити више пута у периоду 12 мјесеци од потписивања уговора, до предвиђеног износа до 300 КМ за извршене услуге. Такође, приликом сваке интервенције корисник има право на потрошни материјал до 30 КМ.

Од сада, нека у вашем телефонском именику број за кућну асистенцију буде 051 490 731, а више информација можете пронаћи како на веб сајту М:тел-а, тако и на веб адреси www.cofusasistencije.com.

Коментари 0
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    14h 1m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    4h 59m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    13h 25m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    11h 40m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    13h 19m
    0