Novak Đoković posjetio manastir Ostrog

21.01.2022. 15:37
0
IZVOR: SRNA

Najbolji svjetski teniser Novak Đoković posjetio je manastir Ostrog i poklonio se moštima Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca.

Đoković se u Ostrogu sreo sa Njegovim visokopreosveštenstvom mitropolitom crnogorsko-primorskim Joanikijem i bratijom manastira, saopštila je Mitropolija crnogorsko-primorska.

Nakon obilaska manastirskih svetinja, druženje sa dragim gostom nastavljeno je u manastirskoj trpezariji gdje se razgovaralo i o najnovijim dešavanjima i iskušenjima kroz koje Novak prolazi posljednjih mjesec dana, ističe se u saopštenju.

Slika

Foto: Mitropolija crnogorsko-primorska/Fejsbuk

Mitropolit Joanikije je poželio Đokoviću da se što prije vrati na teren i ponovo počne da se bavi onim po čemu je proslavio ne samo sebe već i svoj narod i svoju državu.

U znak molitvenog sjećanja na ovu posjetu mitropolit Joanikije je Novaku Đokoviću poklonio ikonu Svetog Vasilija Ostroškog da mu on bude pomoćnik na svim njegovim putevima.

Komentari 0
Povezane vijesti
Đoković u trećem kolu Rolan Garosa (VIDEO) Đoković u trećem kolu Rolan Garosa (VIDEO)
Đoković protiv Molčana u drugom kolu Rolan Garosa Đoković protiv Molčana u drugom kolu Rolan Garosa
Novi članovi Sinoda mitropolit Joanikije i episkop bački Irinej Novi članovi Sinoda mitropolit Joanikije i episkop bački Irinej
Najčitanije
 • Sokočani uhašeni zbog teške krađe
  17h 14m
  2
 • Upozorenje na nevrijeme - apel poljoprivrednicima
  12h 43m
  0
 • SIPA: Uhapšena jedna osoba zbog prevara u službi
  15h 45m
  1
 • Dojave o bombama širom Sarajeva
  17h 26m
  0
 • Trideset godina od kako su Vukašinoviće ubile komšije
  12h 48m
  2