Obavještenje o prekidu elektrosnabdijevanja

14.09.2022. 08:02
0
IZVOR: katera.news

Iz „Elektrodistribucije“ Pale obavještavaju korisnike u Istočnom Novom Sarajevu, Palama i Rogatici da će zbog planiranih radovi mreži doći do privremenih prekida u isporuci električne energije.

U Istočnom Novom Sarajevu će, zbog radova na 10 kV vodu Ivanići doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 14.00 časova potrošačima u naseljima Donji Miljevići, Gornji Miljevići, Petruše i Zlatište (Trebević).

U Palama će, zbog radova na dijelu 10 kV voda Trebević doći do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 8.00 do 9.00 časova potrošačima naselja Begovina, Silos-Koran, Gornje Pale, Vlahovići, Jasik, Dovlići, Čelina i Brus. Bez napajanja će ostati i skladišta firmi Građenje i Majneks, kao i repetitor Trebević.

Takođe, zbog radova na dijelu 10 kV voda Stambolčić doći će do privremenog prekida u isporuci električne energije u periodu od 9.30 do 10.30 časova potrošačima naselja Jahorinski Potok, Stambolčić i Koran-Kasarna.

U Rogatici će, zbog radova na 10 kV vodu Pilana-Sladara doći do privremenih prekida u isporuci električne energije u periodu od 7.00 do 19.00 časova potrošačima u naseljima Guždelji, Dobrašina, Zakomo, Kozadre, Borovsko i Rakitnica.

Komentari 0
Povezane vijesti
U nedjelju guslarsko veče u Palama U nedjelju guslarsko veče u Palama
U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama
Vaskršnja tucijada u Palama Vaskršnja tucijada u Palama
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    1h 1m
    0
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    25m
    0
  • Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik
    21h 18m
    1
  • Hodočasnici iz Sokoca na Đurđevdan polaze na petnaesto poklonjenje moštima Svetog Vasilija Ostroškog
    15h 9m
    1
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    19m
    0