Обавјештење о прекиду електроснабдијевања

14.09.2022. 08:02
0
ИЗВОР: katera.news

Из „Електродистрибуције“ Пале обавјештавају кориснике у Источном Новом Сарајеву, Палама и Рогатици да ће због планираних радови мрежи доћи до привремених прекида у испоруци електричне енергије.

У Источном Новом Сарајеву ће, због радова на 10 kV воду Иванићи доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 14.00 часова потрошачима у насељима Доњи Миљевићи, Горњи Миљевићи, Петруше и Златиште (Требевић).

У Палама ће, због радова на дијелу 10 kV вода Требевић доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 9.00 часова потрошачима насеља Беговина, Силос-Коран, Горње Пале, Влаховићи, Јасик, Довлићи, Челина и Брус. Без напајања ће остати и складишта фирми Грађење и Мајнекс, као и репетитор Требевић.

Такође, због радова на дијелу 10 kV вода Стамболчић доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 9.30 до 10.30 часова потрошачима насеља Јахорински Поток, Стамболчић и Коран-Касарна.

У Рогатици ће, због радова на 10 kV воду Пилана-Сладара доћи до привремених прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 7.00 до 19.00 часова потрошачима у насељима Гуждељи, Добрашина, Закомо, Козадре, Боровско и Ракитница.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева Сутра састанак начелника Источне Илиџе и Источног Новог Сарајева
Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe
Крађа у Палама Крађа у Палама
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    11h 52m
    0
  • Крађа у Палама
    10h 10m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    6h 37m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    9h 25m
    0
  • Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
    6h 25m
    3