Od aprila račun za struju plaćamo direktno Elektroprivredi Srpske

08.04.2021. 10:10
5
IZVOR: Katera

Elektrodistribucija Pale saopštila je da su svi kupci električne energije dužni da u najkraćem mogućem roku izmire račune za utrošenu električnu energiju za mart 2021. godine, kao i sva zaostala dugovanja za električnu energiju i zateznu kamatu do martovskog računa.

Iz Elektrodistribucije Pale kažu da je od 1. 4. 2021. godine prestala da važi dozvola za snabdijevanje ZP „Elektrodistribucija“ a.d. Pale, prema Odluci Vlade Republike Srpske i Rješenju Regulatorne komisije za energetiku Republike Srpske o izmjenama dozvole za obavljanje djelatnosti trgovine i snabdijevanja električnom energijom na teritoriji BiH.

- Od navedenog datuma, snabdijevanje električnom energijom za sve kupce obavljaće „Elektroprivreda Republike Srpske“ Matično preduzeće a.d. Trebinje - Direkcija za javno snabdijevanje - kažu iz Elektrodistribucije Pale.

Iz Elektrodistribucije Pale mole sve kupce da do konačnog izmirenja duga izvrše na iste brojeve žiro-računa ZP „Elektrodistribucija“ a.d. Pale koje su koristili do sada, kako bi izbjegli pokretanje postupka pred nadležnim sudom za naplatu potraživanja.

- Plaćanje računa električne energije, od aprila mjeseca 2021. godine, vršiće se na žiro račune Direkcije za javno snabdijevanje, koji će biti navedeni na računima za utrošenu električnu energiju - dodaju iz Elektrodistribucije Pale.

Komentari 5
  • Generic placeholder image
    1234 10.04.2021. 17:09
    Šta se mijenja za običnog potrošača?
  • Generic placeholder image
    Do nas je 09.04.2021. 10:55
    Oguliše jašta. Prenos nadležnosti na centar moći . Sve pare u BL . Glasali ste, imate.
  • Generic placeholder image
    Beli Fićo 09.04.2021. 07:03
    Moramo se pokrenuti protiv ove ale...otimaju, naplaćuju nam nipta, nekakvu angažovanu snagu i isporuku el. energije do krajnjeg kupca..Prave fiksne takse koje nam naplaćuju svaki mjesec, a da nisi potrošio ni kw struje..Moramo tražiti ds se ovo ukine. Oguliše nas..Sramota..
  • Generic placeholder image
    Anonimno 08.04.2021. 15:47
    Pored toga sto Jane pita, mene isto zanima dokle cemo donirati pare inostranim kriminalcima koji nam unistavaju rijeke uz pomoc poreza na "obnovljivu" energiju?
  • Generic placeholder image
    Jane 08.04.2021. 14:20
    Hoće li ukinuti i direktora i silnu adminstraciju od kojih mnogi godinama 'rade' a da ne znaju ni šta im je zadatak.
Povezane vijesti
Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana Godišnjica odbijanja Vens-Ovenovog plana
Pobjednik tucijade u Palama Filip Ilić Pobjednik tucijade u Palama Filip Ilić
Najčitanije
  • Sahranjen naš dobri prota Vojo (FOTO)
    4h 8m
    0
  • U saobraćajnoj nesreći poginulo dijete
    6h 54m
    0
  • Sahrana popa Žuće u porti Hrama Svetog velikomučenika Georgija u Miljevićima
    9h 34m
    1
  • Uhapšen Paljanin zbog sumnje da je nanio tjelesne povrede sugrađaninu
    6h 27m
    1
  • U rijeci Bojani pronađeno tijelo još jedne djevojčice
    21h 23m
    0