Od danas nove mjere za ulazak u Srbiju

21.12.2020. 09:06
0
IZVOR: SRNA

U Srbiji su od danas na snazi nove mjere za ulazak u zemlju koje predviđaju obavezan pi-si-ar test za strane državljane.

Državljani Srbije mogu da uđu u zemlju i bez ovog testa, ali uz obavezan desetodnevnu izolaciju, koji će moći da prekinu ukoliko se u međuvremenu testiraju i ako test bude negativan.

Mjere su stupile na snagu noćas u ponoć, a u proteklih nekoliko dana na graničnim prelazima na u ulazu u Srbiju zabilježene su gužve i duge kolone automobila, prenose beogradski mediji.

Preko prelaza Batrovci, na granici sa Hrvatskom, u protekla tri dana prošlo je oko 90.000 putnika, a bilo je otvoreno sedam ulaza za putnička vozila i jedan za autobuse.

Slična situacija bila je i na granici sa Mađarskom, gdje je kroz prelaz Horgoš za protekla tri dana prošlo oko 50.000 putnika.

Komentari 0
Povezane vijesti
Srbija i Albanija žele zajedničku organizaciju Evropskog prvenstva u fudbalu! Srbija i Albanija žele zajedničku organizaciju Evropskog prvenstva u fudbalu!
NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
Utopio se otac devetoro djece Utopio se otac devetoro djece
Najčitanije
  • Karling reprezentacija BiH zauzela 7. mjesto na Evropskom prvenstvu u Škotskoj
    23h 16m
    7
  • Ilidžanci – najveće žrtve i najbolji borci Republike Srpske (FOTO)
    6h 21m
    2
  • Grupa hodočasnika iz Sokoca stigla u Nikšić
    6h 53m
    0
  • Održan vaskršnji koncert i promovisana knjiga o crkvi u Pofalićima (FOTO)
    10h 9m
    0
  • Đoković sa kacigom izašao među navijače (VIDEO)
    7h 2m
    0