Održane radionice o vršnjačkom nasilju u Istočnoj Ilidži

06.10.2023. 15:12
0
IZVOR: katera.news

Centar za socijalni rad Istočna Ilidža je podovom Nedjelje djeteta, koja se obilježava od 2. do 8. oktobra, organizovao radionice u osnovnim školama na području ove lokalne zajednice na temu vršnjačkog nasilja na internetu.

Prema riječima direktora Centra za socijalni rad Bose Kalinić radionice su bile veoma posjećene, a djeca su učestvovala aktivno i pokazala veliku zainteresovanost.

Porodicama koje imaju djecu sa poteškoćama u razvoju i zdravstvenim problemima danas su dodijeljena novčana sredstva i poklon-paketi, čiji je sponzor kompanija „Bambi“.

U prostorijama Opštine Istočna Ilidža napravljen je prijem za roditelje, a prisutnima se se obratili direktor Centra za socijalni rad Bosa Kalinić i zamjenik načelnika opštine Istočna Ilidža Miroslav Lučić.

Komentari 0
Povezane vijesti
Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža
Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO) Počeo Zvezdin kamp u Istočnoj Ilidži (FOTO)
Učenici OŠ „Jovan Dučić“ iz Istočne Ilidže posjetili Jahorinu (FOTO) Učenici OŠ „Jovan Dučić“ iz Istočne Ilidže posjetili Jahorinu (FOTO)
Najčitanije
  • Vukovcima besplatno polaganje vozačkog ispita
    8h 3m
    5
  • Besplatni pregledi kože u Istočnom Sarajevu
    7h 45m
    0
  • Kaldesići Ontario zamijenili Istočnim Sarajevom
    8h 39m
    1
  • Još jedan avio-prevoznik pokrenuo letove iz BiH
    22h 20m
    0
  • Preliminarna rang–lista za dodjelu studentskih stipendija Opštine Istočna Ilidža
    5h 34m
    0