Одржане радионице о вршњачком насиљу у Источној Илиџи

06.10.2023. 15:12
0
ИЗВОР: katera.news

Центар за социјални рад Источна Илиџа је подовом Недјеље дјетета, која се обиљежава од 2. до 8. октобра, организовао радионице у основним школама на подручју ове локалне заједнице на тему вршњачког насиља на интернету.

Према ријечима директора Центра за социјални рад Босе Калинић радионице су биле веома посјећене, а дјеца су учествовала активно и показала велику заинтересованост.

Породицама које имају дјецу са потешкоћама у развоју и здравственим проблемима данас су додијељена новчана средства и поклон-пакети, чији је спонзор компанија „Бамби“.

У просторијама Општине Источна Илиџа направљен је пријем за родитеље, а присутнима се се обратили директор Центра за социјални рад Боса Калинић и замјеник начелника општине Источна Илиџа Мирослав Лучић.

Коментари 0
Повезане вијести
Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа Прелиминарна ранг–листа за додјелу студентских стипендија Општине Источна Илиџа
Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО) Почео Звездин камп у Источној Илиџи (ФОТО)
Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО) Ученици ОШ „Јован Дучић“ из Источне Илиџе посјетили Јахорину (ФОТО)
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    11h 16m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    10h 40m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    8h 55m
    12
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    2h 14m
    5
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    10h 34m
    0