Omladina iz Sokoca organizuje akciju čišćenja kod Limenke

07.04.2021. 18:30
0
IZVOR: opstinasokolac.net

Članovi Omladinske organizacije „Sokolac“ realizovaće u subotu, 10. aprila, akciju čišćenja i uređenja platoa oko sportske dvorane „Limenka“ sa početkom u 11 časova, a sve pod sloganom „Pokupi smeće, ne budi smeće!“.

- Prostor oko dvorane „Limenke“ u posljednje vrijeme postao je prava deponija smeća i slomljenog stakla. S obzirom da je to mjesto gdje se djeca okupljaju i igraju, mi smo odlučili pokrenuti akciju tokom koje ćemo očistiti i urediti pomenuti plato i teren za basket. Ovo je samo jedna od aktivnosti koje planiramo realizovati u narednom periodu, a koje se odnose na uređenje grada - kaže predsjednik Omladinske organizacije Anja Krsmanović.

Ona dodaje da je priroda dio nas i da zbog toga treba je čuvamo, a ne da je uništavamo.

 

- Ovom prilikom pozivam mlade ali i one koji se tako osjećaju da nam se pridruže u ovoj akciji kako bi ovaj kutak našeg grada uredili i stvorili djeci uslove za normalnu igru. Sve što vam je potrebno su dobra volja, maska i rukavice, a za ostalo ćemo se mi potruditi - rekla je Krsmanovićeva.

Dan planete Zemlje obilježava se 22. aprila.

Komentari 0
Povezane vijesti
Profesor matematike i računarstva Anja Krsmanović – Ljubav će spasiti oronuli svijet (FOTO) Profesor matematike i računarstva Anja Krsmanović – Ljubav će spasiti oronuli svijet (FOTO)
Omladinska organizacija ,,Sokolac” organizuje prvu sačijadu u Srpskoj Omladinska organizacija ,,Sokolac” organizuje prvu sačijadu u Srpskoj
Jovica Goreta večeras završava akciju čišćenja otpada kraj puta Pale - Jahorina Jovica Goreta večeras završava akciju čišćenja otpada kraj puta Pale - Jahorina
Najčitanije
  • Sjećanje: Sedam godina bez Milana Mikana Kneževića
    17h 19m
    0
  • Obilježene 142 godine od Uloškog ustanka
    16h 53m
    0
  • Najavljeno poskupljenje goriva na benzinskim pumpama u BiH
    15h 59m
    4
  • Morbilima zaraženo 309 lica, u Istočnom Sarajevu 33 lica
    9h 21m
    0
  • Podržimo predstavnice Istočnog Novog Sarajeva na "Ritmu Evrope"
    18h 20m
    0