Operacija malog Pavla bila uspješna, porodica dobila novi dom

24.10.2022. 21:31
3
IZVOR: katera.news

Pavle Dimitrijević iz sela Zdravinje kod Kruševca operisan je prošle nedjelje i prije nekoliko dana izašao je iz bolnice.

Kako navode iz Humanitarne organizacije „28. jun“, volonteri su Pavla i njegovu porodicu ispratili do Kruševca, a nakon rješavanja svih prepreka, obezbijeđen im je dom koji su oni lično odabrali.

- Pavle sledeće nedelje ide na pregled u Beograd, a mi ćemo biti tu uz njega, kao i tokom svih ovih dešavanja – poručili su iz ove organizacije, dodajući da ovoj porodici započinju renoviranje i adaptaciju nove kuće.

Iz ove organizacije su se zahvalili svima koji im sve ove godine pružaju podršku i ukazaju povjerenje.

 - Razumemo ogromnu ljubav i vezanost mnogih od vas za našeg malog Pavla i da se očekuje ekspresno rešenje za sve njihove poteškoće. Cenimo svu podršku i poverenje koju ste nam pružili i zato smo radili rekordnom brzinom kako bismo vam doneli rezultate - saopštili su volonteri, koji su uz Pavla i njegovu porodicu.

Komentari 3
  • Generic placeholder image
    Brat 25.10.2022. 09:56
    Hvala svim dobrim i humanim ljudima koji su se ukljucili u akciju.
  • Generic placeholder image
    Brat 25.10.2022. 09:56
    Bravoooo, Pavle heroju nas!!!!! <3
  • Generic placeholder image
    Joka 24.10.2022. 21:46
    Hvala dragom Bogu da je nas mali Pavle dobro nakon izvrsene operacije.Napokon da u moru groznih tekstova procitam nesto sto me je kao covjeka bas obradovalo.
Povezane vijesti
Vaskršnja akcija pomoći socijalno ugroženom stanovništvu Istočnog Sarajeva Vaskršnja akcija pomoći socijalno ugroženom stanovništvu Istočnog Sarajeva
Kupi kilometre, podrži Nevena Tuševljaka i pomozi rad Fondacije “Sveti Vukašin” Kupi kilometre, podrži Nevena Tuševljaka i pomozi rad Fondacije “Sveti Vukašin”
Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala Humanitarna grupa „Vukovi“ pokrenula humanitarnu akciju za porodicu Čečar sa Pala
Najčitanije
  • U paklu Skenderije
    2h 52m
    9
  • Malobrojni izletnici na prvomajskom uranku u Istočnom Novom Sarajevu
    23h 1m
    3
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    1h 36m
    0
  • Ženu ugrizao poskok dok je čupala mladi luk
    17h 49m
    0
  • Dječak iz BiH pao pod traktor, helikopterom prebačen u bolnicu
    14h 3m
    0