Otac i sinovi osumnjičeni da su likvidirali porodicu Đokić

23.10.2021. 20:10
0
IZVOR: rs.n1.info

Više javno tužilaštvo u Nišu je nakon današnjih saslušanja donijelo naredbu o sprovođenju istrage protiv Gorana Džonića i njegovih sinova S.Dž. i M.Dž. iz Moravca kraj Aleksinca zbog postojanja osnova sumnje da su ubili Gorana, Gordanu i Lidiju Đokić iz Aleksinca.

U saopštenju Višeg javnog tužilaštva se navodi da su trojica muškaraca osumnjičeni za izvršenje krivičnog djela teškog ubistva iz čl. 114 st. 1 tač. 11 Krivičnog zakonika.

U saopštenju se takođe navodi da je Višem sudu u Nišu podnijet prijedlog da se protiv okrivljenih odredi pritvor u trajanju do 30 dana kako bi se sprečio uticaj na svjedoke koje je potrebno ispitati, kao i zbog visine zaprijećene kazne za navedeno krivično djelo, čije je izvršenje uznemirilo javnost.

Prema pisanju medija, osumnjičeni Goran Džonić priznao je na saslušanju da je učestvovao u ubistvu porodice Đokić iz Aleksinca i da je u dugom vremenskom periodu pripremao njihovu likvidaciju.

Džonić je ispričao da je tokom tih priprema obezbijedio oružje, pištolj sa prigušivačem, koji je poslije njegovog priznanja juče nađen.

.

 

Komentari 0
Najčitanije
  • Radenko Ivanović stekao zvanje doktora medicinskih nauka
    21h 34m
    9
  • Ranjena roda primjećena u Palama: Djevojke joj pomogle i nazvale je Nada
    14h 11m
    2
  • Susam kuglice sa tri vrste sira
    1h 13m
    0
  • Potvrđena optužnica zbog fizičkog napada i povređivanja majke
    17h 36m
    1
  • Marina Kurteš emotivna: U Istočnom Sarajevu upriličen veličanstven doček za viceprvakinju (FOTO)
    14h 41m
    0