Отац и синови осумњичени да су ликвидирали породицу Ђокић

23.10.2021. 20:10
0
ИЗВОР: rs.n1.info

Више јавно тужилаштво у Нишу је након данашњих саслушања донијело наредбу о спровођењу истраге против Горана Џонића и његових синова С.Џ. и М.Џ. из Моравца крај Алексинца због постојања основа сумње да су убили Горана, Гордану и Лидију Ђокић из Алексинца.

У саопштењу Вишег јавног тужилаштва се наводи да су тројица мушкараца осумњичени за извршење кривичног дјела тешког убиства из чл. 114 ст. 1 тач. 11 Кривичног законика.

У саопштењу се такође наводи да је Вишем суду у Нишу поднијет приједлог да се против окривљених одреди притвор у трајању до 30 дана како би се спречио утицај на свједоке које је потребно испитати, као и због висине запријећене казне за наведено кривично дјело, чије је извршење узнемирило јавност.

Према писању медија, осумњичени Горан Џонић признао је на саслушању да је учествовао у убиству породице Ђокић из Алексинца и да је у дугом временском периоду припремао њихову ликвидацију.

Џонић је испричао да је током тих припрема обезбиједио оружје, пиштољ са пригушивачем, који је послије његовог признања јуче нађен.

.

 

Коментари 0
Најчитаније
  • Црква Успења Пресвете Богородице на Палама (ФОТО)
    23h 51m
    0
  • Раденко Ивановић стекао звање доктора медицинских наука
    19h 28m
    9
  • Рањена рода примјећена у Палама: Дјевојке јој помогле и назвале је Нада
    12h 5m
    1
  • Потврђена оптужница због физичког напада и повређивања мајке
    15h 30m
    1
  • Марина Куртеш емотивна: У Источном Сарајеву уприличен величанствен дочек за вицепрвакињу (ФОТО)
    12h 35m
    0